Ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα γουνοποιών που δεν έχουν ενταχθεί σε προγράμματα αποζημίωσης - OlaDeka

Ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα γουνοποιών που δεν έχουν ενταχθεί σε προγράμματα αποζημίωσης

Διαβάστε την επιστολή των Γουδή – Ρουσούλη:

Αγαπητοί Συνάδελφοι Καλησπέρα,

Μετά το κείμενο που δημοσίευσε ο κ. Μαλεγκάνος στις 8-5-2024,στο οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι:

(“ Με πρωτοβουλία του προέδρου της ομοσπονδίας ορίστηκε εκπρόσωπος της σε ομάδα εργασίας, ο οποίος με μέλη της συντονιστικής επιτροπής της πρωτοβουλίας τα οποία δεν έχουν ενταχθεί στα προηγούμενα προγράμματα, θα εργαστούν να καθορίσουν την πρόταση “)

Το μέλος της ομοσπονδίας κ. Φιλίππου , με μήνυμα του επιβεβαίωσε ότι τον όρισε η Ομοσπονδία ως εκπρόσωπο της, καθώς και τις προθέσεις της:
(“Η θέση της ομοσπονδίας είναι ξεκάθαρη ,την απόφαση για το πρόγραμμα 2Β πρέπει να την πάρουν οι άνθρωποι που δεν έχουν ενταχθεί σε κανένα από τα προηγούμενα προγράμματα.)

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ , ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

Κάποιοι συνάδελφοι εξέφραζαν την επιθυμία να παραμείνουν στην επιτροπή μόνο όσοι δεν πήραν χρηματοδότηση και αυτοί να θέσουν τους όρους, ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Τις προυποθέσεις τις θέτει και τις εγκρίνει η κυβέρνηση, όπως και έκανε με το προσχέδιο που ήδη έχει ανακοινωθεί και όλες οι βελτιώσεις θα γίνουν πάνω σε αυτό και όχι σε κάτι καινούργιο το οποίο φοβόμαστε ότι μπορεί να επιφέρει το οριστικό χάσιμο των χρημάτων.

Οπότε η παραίτηση μας ήταν μονόδρομος και αφήνουμε τους συναδέλφους που δεν αποζημιώθηκαν από τα 2 προηγούμενα προγράμματα να συνεχίσουν την προσπάθεια!

Στηρίζουμε οποιαδήποτε απόφαση σας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας.

 Μετά την πρόσκληση της συντονιστικής επιτροπής που αναφέρει ότι: “Αφορά τις ενεργές επιχειρήσεις που δεν χρηματοδοτήθηκαν από το 1ο και 2ο πρόγραμμα” , η παρουσία μας δεν είναι απαραίτητη.

ΓΟΥΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΡΟΥΣΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Μετά από αυτή την επιστολή βέβαια υπήρξαν πολλά σχόλια από γουνοποιούς όπως τα παρακάτω ενδεικτικά:

«Σας ευχαριστούμε , για όλη την Προσπάθεια που κάνατε , από τις αρχές ,του περασμένου καλοκαιριού και συνεχισατε , παρ ‘ολου που εσείς αποζημιωθηκατε.»

«Στέργιο και Ανδρέα σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στον δίκαιο αγώνα μας!!!»

«Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς τους συναδέλφους μας Ανδρέα Ρουσούλη και στον Στέργιο Γουδή για την συμμετοχή τους στην επιτροπή της πρωτοβουλίας από την αρχή. Η παρουσία τους ήταν καταλυτική για το μέχρι τώρα αποτέλεσμα.
Η γνωριμίες του Ανδρέα και οι στοχευμένες γνώμες του όπως επίσης η πολύ καλή παρουσίαση του προβλήματος μας στην συνάντηση των υπουργών από τον Στέργιο (να μην ξεχνάμε τις ατελείωτες ωρες εργασίας για την πρωτοβουλία) συνέβαλαν για το επιθυμητό αποτέλεσμα.»

«Και γιατί δεν κάναμε μια προσπάθεια να φέρουμε αυτούς του δυο κυρίους πισω αφού θαυμάζουμε ότι προσπάθησαν πάρα πολύ και τους αφήσαμε με την πίκρα»…

«Οι δυο αυτοί Κύριοι ,ενώ πήραν χρήματα και δεν δικαιούνταν στο πρόγραμμα 2Β ,αγωνίστηκαν για να πάρουν οι πολλοί χωρίς προσωπικό τους όφελος ,κατάφεραν να εγκριθεί το πρόγραμμα με αγώνα και γνωριμίες και στο πάρα ένα ξαφνικά δεν μας κάνουν. Πήγαν στη πηγή πολλές επιχειρήσεις και νερό δεν θα πιουν στο τέλος.»

«Συμφωνώ απόλυτα πρόσφεραν πάρα πολλά ,αλλά δυστυχώς κάποιοι νόμιζαν ότι επειδή μπήκαν στο δεύτερο πρόγραμμα δεν έκαναν καλά την δουλειά τους,όταν εκείνοι έτρεχαν σαββατοκύριακα με δικά .τους έξοδα οι υπόλοιποι ???να μην συνεχίσω ,για εμένα είναι άξιοι κάνανε πολύ μεγάλο αγώνα μπράβο τους ,ελπίζω να πάνε όλα καλά .»…

(Η φωτογραφία είναι από τη σημερινή συνάντηση στο Ενυδρείο)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria