Ορέστης Ομράν Κουκουβιτάκης - Το Δ/Τ για την επίσκεψη του στη Δυτ. Μακεδονία  - OlaDeka

Ορέστης Ομράν Κουκουβιτάκης – Το Δ/Τ για την επίσκεψη του στη Δυτ. Μακεδονία 

Σε Καστοριά, Γρεβενά, Φλώρινα και Κοζάνη ο Ορέστης Ομράν Κουκουβιτάκης 

Συνομίλησε με πολίτες, φίλους και εκπροσώπους των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας  στη κεντρική πολιτική και την αυτοδιοίκηση. 

Την Δυτική Μακεδονία επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Ορέστης Ομράν Κουκουβιτακής και συνομίλησε με πολίτες, φίλους και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης της περιοχής. 

Με την βουλευτή Μαρία Αντωνίου και με τον πρόεδρο ΔΕΕΠ Καστοριάς Βασίλη Βελίδη επισκέφθηκε την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας  όπου συζητήθηκαν διεξοδικά με τον Πρόεδρο Άκη Τσούκα και τα μέλη του ΔΣ   τα προβλήματα του κλάδου. Η περιοδεία συνεχίστηκε με την επίσκεψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Καστοριάς, όπου τον Ορέστη υποδέχτηκε ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πάτσιος παρουσία της πολιτευτού Καστοριάς Αγνής Κανδύλη Μυκωνιάτη, και επίσης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο. 

Η επίσκεψη στην Καστοριά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς στα πλαίσια της συγκέντρωσης που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ ο κ. Ομράν Κουκουβιτάκης συνομίλησε με πολίτες της ακριτικής περιοχής και άκουσε τις ανησυχίες τους και τους προβληματισμούς τους. 

Ο κ. Ομραν Κουκουβιτάκης συμμετείχε στην δράση της Οργάνωσης Ποντίων Ν. Καστοριάς την οποία υποστήριξε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, όπου έδωσε αίμα. Μιλώντας με πολίτες και στελέχη συζήτησε όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και της επερχόμενες ευρωεκλογές. 

Ο Ορέστης Ομραν Κουκουβιτάκης βρέθηκε στα Γρεβενά. Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Λεωνίδα Τεντόγλου και τα μέλη της ΔΕΕΠ Γρεβενών, παρουσία του πρώην βουλευτή Τιμολέοντα Κοψαχείλη, του πολιτευτή Θανάση Σταυρόπουλου και φίλων. Έπειτα, επισκέφτηκε τοπικές επιχειρήσεις και συνομίλησε με τους ανθρώπους της αγοράς. 

Την επόμενη πραγματοποίησε επίσκεψη στη Φλώρινα και συμμετείχε στη διευρυμένη συνεδρίαση ΔΕΕΠ Φλώρινας με τον Πρόεδρο Νίκο Ευαγγέλου. 

Συνάντησε τον βουλευτή Σταύρο Παπασωτηρίου, τον πρώην βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη, τον Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη, τον Γιώργο Στεργίου Δήμαρχο Πρεσπών, τον αντιδήμαρχο Φλώρινας Νάσο Μπέλτσο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Μαραγγό, τον Αντιπρόεδρο περιφερειακού Συμβουλίου και Περιφερειακό Σύμβουλο Χρήστο Μπαρδάκα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σωτήρη Βόδσου, την πρώην Αντιπεριφερειάρχη και πολιτευτή Λεμονιά Μπούτσκου, την Αντιδήμαρχο Φλώρινας Σοφία Φουδούλη Τζώτζη, τον Στέργιο Αδάμ Γενικό Συντονιστή οργανωτικού της ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία, τον Δημήτρη Γεωργίκο εκλογικό Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Παναγιώτη Μυλωνά αναπληρωτή εκλογικό Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Τρεντζίδη Ανδρέα μέλος π.ε. τομεάρχη του νομού Φλώρινας για της ευρωεκλογές, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς Δημοσθένη Παπαδόπουλο,  τον Γραμματέα ΔΑΠ πόλεως Ροδόπουλο Βασίλη, Προέδρους ΔΗΜΤΟ, πρώην Προέδρους ΔΕΕΠ και κομματικά στελέχη.

Είχε την ευκαιρία στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Ανοιχτές Πόρτες» να επισκεφθεί, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου Γιώργο Τσιρώνη τρία από τα Οινοποιεία της οινοποιητικής ζώνης Αμυνταίου. Πρώτη στάση αποτέλεσαν οι εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου όπου ξεναγήθηκε από την διοίκηση. Εκεί είχε συνάντηση και με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Τάσκα Αθανάσιο και τον Δήμαρχο Αμυνταίου Ιωάννη Λιάση. Έπειτα επισκέφτηκε το Οινοποιείο Vegoritis του Χρήστου Μπόσκου αλλά και το εμβληματικό κτήμα ΑΛΦΑ όπου συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες Μάκη Μαυρίδη και Άγγελο Ιατρίδη. 

Κατά την επίσκεψη του στην Κοζάνη πραγματοποίησε συνάντηση με τον υφυπουργό  Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη και τον Περιφερειαρχη   Γιώργο Αμανατίδη. 

Σε συνάντηση που διοργάνωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ορέστης Ομράν Κουκουβιτάκη, τον οποίο προλόγισε ο Βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Ορέστης είχε την χαρά να συνομιλήσει με πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, και πολίτες. Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ήταν Παρασκευή Βρυζίδου π. Βουλευτής Κοζάνης, Εύη Πρώϊου πολιτευτής Κοζάνης, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Σερβίων Χρηστος Ελευθερίου, ΔΗΜΤΟ Βελβεντού και π. Πρόεδρος ΔΕΕΠ Κοζάνης  και  τομεάρχης-σύνδεσμος μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς Παντελής Καρακασίδης. 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στη Δυτική Μακεδονία μεταφέρθηκαν τα θετικά σχόλια για τη κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως επίσης εκφράστηκε η ελπίδα και η πεποίθηση των πολιτών ότι η Νέα Δημοκρατία θα επικρατήσει με μεγάλη διαφορά στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. 

Ο Ορέστης Ομραν Κουκουβιτάκης μετέφερε στους φίλους, στελέχη και πολίτες το θετικό αυτό κλίμα που λαμβάνει από την καθημερινή επαφή με τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχουν ισχυρή φωνή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ελλάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria