Αλλαγή ημερομηνίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των εργασιών του έργου «Αναβάθμιση- Εξωραϊσμός του  εσωτερικού παραλίμνιου δρόμου, μεταξύ περιοχής Πετσιά και περιοχής  ΝΟΚ του Δήμου Καστοριάς» - OlaDeka

Αλλαγή ημερομηνίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των εργασιών του έργου «Αναβάθμιση- Εξωραϊσμός του  εσωτερικού παραλίμνιου δρόμου, μεταξύ περιοχής Πετσιά και περιοχής  ΝΟΚ του Δήμου Καστοριάς»

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  ισχύουν  για το διάστημα 20-22 Μαΐου 2024

Ο Δήμος Καστοριάς ενημερώνει ότι λόγω των προβλεπόμενων καιρικών συνθηκών, οι εργασίες στο πλαίσιο του έργου: «Αναβάθμιση- Εξωραϊσμός του  εσωτερικού παραλίμνιου δρόμου, μεταξύ περιοχής Πετσιά και περιοχής  ΝΟΚ του Δήμου Καστοριάς», μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα, συνεπώς οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν  από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 και ώρα 07:00 π.μ. έως και  την Τετάρτη 22  Μαΐου 2024 και ώρα 19:00:

  • η κυκλοφορία των οχημάτων προς το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς θα πραγματοποιείται διά της Λεωφόρου Νίκης και της  οδού Σουγαρίδη με μονοδρόμηση προς το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς (από το ΝΟΚ),
  • η αποχώρηση  των οχημάτων από το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς θα πραγματοποιείται δια μέσου των οδών Αποστόλου & Αικατερίνης  Σκαπέρδα και Παναγιώτη Γυιόκα με μονοδρόμηση προς τον  Προφήτη Ηλία.

Η χρήση των ανωτέρω οδών θα γίνεται μόνο για την κυκλοφορία από και  προς το Γενικό Νοσοκομείο  Καστοριάς και η ρύθμιση αφορά και τους πεζούς.

Κατά το διάστημα αυτό, και αποβλέποντας στην υλοποίηση του έργου σε συνθήκες μέγιστης ασφάλειας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού:

1. Απαγορεύεται η στάση, στάθμευση και κυκλοφορία όλων των οχημάτων και  των πεζών (πλην των οχημάτων έκτακτης ανάγκης) επί της οδού Μαυριωτίσσης από τον Οικισμό Πετσιά  έως το Νοσοκομείο.

2. Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων και η κυκλοφορία  των πεζών επί των οδών Σουγαρίδη (παραλίμνιος) και  Αποστόλου & Αικατερίνης Σκαπέρδα και Παναγιώτη Γυιόκα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria