Πολύς ο κόσμος στο χορό της ομάδας της Καστοριάς (φωτογραφίες – βίντεο) - OlaDeka

Πολύς ο κόσμος στο χορό της ομάδας της Καστοριάς (φωτογραφίες – βίντεο)

Στιγμιότυπα από την υπέροχη εκδήλωση της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς στο Black Diamond.
Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Καστοριάς ευχαριστεί τον κόσμο της πόλης μας, αλλά και του νομού μας, για την συμμετοχή του στην χθεσινή εκδήλωση της ομάδας
Αποτελεί πάγια φιλοσοφία του Δ. Σ. της ομάδας μας να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις για την σύσφιξη των σχέσεων με την τοπική κοινωνία και η απαρχή έγινε με τον χθεσινό μας χορό.
Μπορεί να είμαστε εμείς οι επικεφαλής μιας προσπάθειας, που ξεκίνησε εδώ και 3 χρόνια, για την αναγέννηση του Καστοριανού ποδοσφαίρου, όμως χρειαζόμαστε την ηθική και υλική υποστήριξη του κόσμου της Καστοριάς, του οποίου η συνδρομή στα δρώμενα της ομάδας μας είναι καταλυτική κι αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την ολοκλήρωση της.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στους κ. κ. Λάκη Κωτιδη, Θοδωρή Μπαξενανιδη και Δήμο Μίχα, των οποίων η συμβολή ήταν μεγάλη για την πετυχημένη αυτή βραδιά.

Η Καστοριά τίμησε τον παλιό της άσσο Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Τιμητική πλακέτα πρόσφερε η Καστοριά στον παλιό της άσσο Γρηγόρη Παπαβασιλείου, κατά την διάρκεια της χθεσινής της εκδήλωσης στο Black Diamond.

O Γρηγόρης Παπαβασιλείου που αποτελεί εδώ και δεκαετίες βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι από τους λίγους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας, ο οποίος δεν ξεχνά την Καστοριά, την ομάδα που αποτέλεσε το σκαλί για την μεταπήδηση του στον Παναθηναϊκό.

Την τιμητική πλακέτα προσέφερε για λογαριασμό της Καστοριάς, ο Χρήστος Μουρατιδης


Καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Χαρά κι Ευτυχία

Kastoria FC the official 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria