Πετιούνται άλογα σε δυσπρόσιτους γκρεμούς – Καταγγελία για συστηματική πρακτική - OlaDeka

Πετιούνται άλογα σε δυσπρόσιτους γκρεμούς – Καταγγελία για συστηματική πρακτική

Μια φοβερή καταγγελία έγινε στην Αστυνομία και αφορά δύο νεκρά άλογα που εντοπίστηκαν σε δυσπρόσιτους γκρεμούς της Πάρνηθας, καθώς φέρεται πως πρόκειται για συστηματική πρακτική, με την οποία τα ξεφορτώνονται οι ιδιοκτήτες τους.

Φιλοζωικές οργανώσεις καταγγέλλουν ότι τα πετούν ζωντανά στο γκρεμό, με αποτέλεσμα εκείνα να τραυματίζονται θανάσιμα και να υποκύπτουν μετά από λίγο ή μέρες στα τραύματα τους.

Χαρακτηριστικά, η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία έκανε ανάρτηση στο Facebook, ενώ δημοσίευσε πολύ σκληρές εικόνες. Στην ανάρτηση που έκανε, αναφέρει τα εξής:

«Να βρεθούν οι υπεύθυνοι για τα νεκρά άλογα στην Πάρνηθα

Μια φοβερή καταγγελία για απόκρημνο χώρο στη δυτική Πάρνηθα στον οποίο πετιούνται συστηματικά άλογα, κοινοποίησε η ΠΦΠΟ προς την Αστυνομία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την ειδική Γραμματεία και τον Άρειο Πάγο.

Η επιστολή της ΠΦΠΟ είναι η ακόλουθη:

Ενημερωθήκαμε από το τοπικό σωματείο μας, για την ύπαρξη επώνυμης καταγγελίας και φωτογραφιών, για χώρο στην Δυτική Πάρνηθα στην περιοχή της Χασιάς, όπου συστηματικά πετιούνται άλογα. Οι φωτογραφίες δείχνουν αρκετά ζώα και σκελετούς συνεπώς γίνεται επί μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σας κοινοποιούμε την καταγγελία και παρακαλούμε για άμεσες ενέργειές σας ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι, δεδομένου ότι η περιοχή δεν είναι μεγάλη».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria