Το νέο σκάφος του ΝΟ Καστοριάς – ΦΩΤΟ - OlaDeka

Το νέο σκάφος του ΝΟ Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Το νέο σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, χορηγία του Συλλόγου Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Ομόνοια”. Παραλήφθηκε σήμερα το νέο σκάφος του Ν.Ο.Κ. στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχoινιά, όπου βρίσκεται η αποστολή του Ομίλου για να συμμετέχει στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Το ολοκαίνουργιο σκάφος του Ν.Ο.Κ. μεταφέρθηκε από την Ιταλία στην Ελλάδα από την ελληνική αποστολή που συμμετείχε στη Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Ελληνική Κωπηλατική Ομόσπονδία που μετέφερε το σκάφος από την Ιταλία και φυσικά τον Σύλλογο Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Ομόνοια” που έκανε το όνειρο πραγματικότητα και με την σημαντικότατη χορηγία του ο Ν.Ο.Κ. απέκτησε μετά από πολλά χρόνια ένα νέο σκάφος.

Αέρας αισιοδοξίας πνέει στους κόλπους της ομάδας του Ν.Ο.Κ., με τους 28 αθλητές κι αθλήτριες του Ομίλου που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να είναι ενθουσιασμένοι με το νέο απόκτημα κι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να φτάσουν το σωματείο στις κορυφαίες θέσεις της Ελληνικής κωπηλασίας.

Στη φωτογραφία η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Ευαγγελία Αναστασιάδου με το νεοαποκτηθέν σκάφος του Ν.Ο.Κ.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria