Το Ε.Τ.Α.Κ Καστοριάς ευχαριστεί - OlaDeka

Το Ε.Τ.Α.Κ Καστοριάς ευχαριστεί

μετά το επιτυχημένο τριήμερο εκπαίδευσης 17-18 και 19 Μαρτίου στο Νεστόριο Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση και να διεξαχθεί με επιτυχία .

Ευχαριστούμε λοιπόν την Αντιπεριφέρια Δυτικής Μακεδονίας και την αντιπεριφεριαρχη κ. Κοζατσάνη καθώς και τον υπεύθυνο θεματικό αντιπεριφεριαρχη σε θέματα πολιτικής προστασίας κ. Μάνο που συνέβαλε τα μέγιστα για την διενέργεια της εκπαίδευσης .

Τον Δήμο Νεστορίου και τον δήμαρχο κ. Γκοσλιοπουλο που χωρίς την υποστήριξη τους και το ενδιαφέρον τους δεν θα είχαμε το αποτέλεσμα αυτό , η υποδομές που μας παρείχαν ήταν καταλυτικές για την επιτυχία της διοργάνωσης .

Την Ι.Μ Καστοριάς και τον Μητροπολίτη κ.κ. Καλλίνικο που ήταν συμπαραστάτης μας από την πρώτη στιγμή καθώς είναι ένας άνθρωπος που το όνομα του είναι συνυφασμένο με την έννοια του εθελοντισμού .

Τον Σύλλογο Εστίασης Καστοριάς για την προσφορά του στην διοργάνωση και την αμέριστη συμπαράσταση του.

Τέλος θα θέλαμε από βάθους καρδιας να ευχαριστήσουμε τους ιδιώτες χορηγούς μας που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στήριξαν ηθικά και υλικά την διοργάνωση μας :

Αρδευτικά ΖΕΡΒΑΣ

Αρτοποιία ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ

Ορθοπαιδική ΒΡΑΚΑ ΖΩΗ

Auto vision ΚΤΕΟ ΠΑΛΙΟΥΡΗΣ

Alexiou Car and service ΑΛΕΞΙΟΥ

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Welcome store ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

COFFEE BROWN

Καφεκοπτείο ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

Εμπόριο σιδήρου ΣΤΉΡΙΞΗ

Pitos group ηλεκτρολογικού υλικού ΚΩΤΣΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος το Δ.Σ και τα μέλη του Ε.Τ.Α.Κ Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria