Παραδίδεται σε χρήση έως το τέλος Μαΐου το Θέατρο του Βουνού - OlaDeka

Παραδίδεται σε χρήση έως το τέλος Μαΐου το Θέατρο του Βουνού

Ανανεωμένο θα παραδοθεί από τις αρχές Ιουνίου στο κοινό της Καστοριάς το Θέατρο του Βουνού, όπου ολοκληρώνεται μια σειρά παρεμβάσεων, που ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες.

Οι εργασίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν την ανακατασκευή του δαπέδου της σκηνής, την αισθητική βελτίωση των κερκίδων, χρωματισμούς, την πλακόστρωση, καθώς και την ανακαίνιση στα καμαρίνια και στις τουαλέτες του Θεάτρου, διαχρονικό αίτημα των καλλιτεχνών που επιλέγουν το Θέατρο Βουνού για την παρουσίαση παραστάσεων, συναυλιών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Μείζονος σημασίας για την εξυπηρέτηση των θεατών, η κατασκευή ολοκαίνουριων δικτύων φωτισμού στον χώρο του θεάτρου και κατά μήκος της διαδρομής προς/από το πάρκινγκ.

Το Θέατρο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Ρήμο Αθανάσιο, Μουρατίδη Χρήστο και Λιάμη Θεόδωρο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουμε σε λίγες εβδομάδες, στους πολίτες της Καστοριάς, την ανανεωμένη εικόνα του αγαπημένου μας Θεάτρου Βουνού. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται λύνουν προβλήματα τα οποία δυσκόλευαν την πραγματοποίηση πολιτιστικών δρώμενων στον χώρο. Από φέτος το Καλοκαίρι, όμως, μπορούμε να μιλάμε για μία νέα, αναβαθμισμένη εμπειρία, τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για τους θεατές, σε ένα από τα ομορφότερα, όπως συχνά έχει χαρακτηριστεί, ανοιχτά θέατρα της χώρας μας», δήλωσε ο Δήμαρχος μετά την επίσκεψή του στον χώρο των εργασιών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria