Η Μ. Αντωνίου καλεί τους δημότες του Άργους Ορεστικού σε μία δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση - OlaDeka

Η Μ. Αντωνίου καλεί τους δημότες του Άργους Ορεστικού σε μία δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση

Η καμπάνια 1 στα 5 του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης έρχεται αύριο στο Άργος Ορεστικό για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους.

Μία πρωτοβουλία της Μαρίας Αντωνίου με προσκεκλημένη την Έλενα Ράπτη, με την ιδιότητα της συντονίστριας της καμπάνιας «1 στα 5» και του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση.

Την Τρίτη 25 Απριλίου στις 11:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία και στο χώρο όπου διεξάγεται η λαϊκή αγορά του Άργους Ορεστικού γονείς και παιδιά θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δράσεις της συγκεκριμένης καμπάνιας, την σημασία της έγκαιρης ενημέρωσης ενώ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν δωρεάν χρήσιμο ενημερωτικό υλικό. 

Τα καλά προστατευμένα παιδιά είναι τα καλά ενημερωμένα παιδιά ! 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria