Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη: Η Εργασία, η ενίσχυση του εισοδήματος, το πολύτιμο αγαθό της υγείας και η ενίσχυση ενός πολύπλευρου και συνδυαστικού παραγωγικού προφίλ, θα είναι στόχοι για την επόμενη τετραετία - OlaDeka

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη: Η Εργασία, η ενίσχυση του εισοδήματος, το πολύτιμο αγαθό της υγείας και η ενίσχυση ενός πολύπλευρου και συνδυαστικού παραγωγικού προφίλ, θα είναι στόχοι για την επόμενη τετραετία

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσίασε χθές το Πρόγραμμά μας, το όραμά μας για την Ελλάδα του αύριο. Το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023-2027 της Νέας Δημοκρατίας για μια Ελλάδα Παραγωγική. Κοινωνική.-Δίκαιη. Σύγχρονη. Και, κυρίως, Ισχυρή. 

Ως ειδικός Σύμβουλος σε θέματα καθημερινότητας του πολίτη στη Γραμματεία προγράμματος της ΝΔ  δε θα μπορούσα να μην είμαι εδώ!

Ως αυριανή Βουλευτής Καστοριάς, θα στηρίξω ένθερμα το πρόγραμμα, εφαρμόζοντας το στις ανάγκες του τόπου μας, ενισχύοντας έτσι όλα τα γεωπολιτικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας! Η Εργασία, η ενίσχυση του εισοδήματος, το πολύτιμο αγαθό της υγείας και η ενίσχυση ενός πολύπλευρου και συνδυαστικού παραγωγικού προφίλ, θα είναι στόχοι για την επόμενη τετραετία!

Η Καστοριά αλλάζει! Η Καστοριά επιλέγει το μέλλον της για να ξαναγράψει ιστορία!

Και επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να αναφερθεί ειδικώς στη φύλαξη των συνόρων κι εμείς στην Καστοριά φυλάμε Θερμοπύλες, επέλεξα μια φωτογραφία από τη σημερινή παρουσίαση που με εκφράζει απόλυτα!

#ΝΔ  #η_καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη 

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria