Άκης Τσούκας: Το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτ. Μακεδονίας, θα μετατραπεί και πάλι σε ένα διεθνές σταυροδρόμι επιχειρηματικής δράσης - OlaDeka

Άκης Τσούκας: Το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτ. Μακεδονίας, θα μετατραπεί και πάλι σε ένα διεθνές σταυροδρόμι επιχειρηματικής δράσης

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού ελληνικών και ξένων γουνοποιητικών επιχειρήσεων, ανοίγει αύριο, Πέμπτη 27 Απριλίου, τις πύλες της στην Καστοριά η 48η Διεθνής Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Η Καστοριά, όπως τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας (ΕΟΓ) και του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», Άκης Τσούκας, είναι το μοναδικό παραγωγικό κέντρο γούνας του δυτικού κόσμου και το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, θα μετατραπεί και πάλι σε ένα διεθνές σταυροδρόμι επιχειρηματικής δράσης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα, με τον Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικο να τελεί τον αγιασμό και αμέσως μετά, τοπικές αρχές και προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στους χώρους της 48ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Φωτογραφίες:


Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria