Το νέο δίκτυο ύδρευσης του Άργους Ορεστικού ολοκληρώνεται μέρα με τη μέρα - OlaDeka

Το νέο δίκτυο ύδρευσης του Άργους Ορεστικού ολοκληρώνεται μέρα με τη μέρα

Με ταχείς ρυθμούς προχωράει το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Άργους Ορεστικού προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ, ενός έργου που θα δώσει οριστική λύση στα προβλήματα που παρουσιάζει το δίκτυο ύδρευσης και θα αναβαθμίσει ριζικά την ποιότητα ζωής των δημοτών. Οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη ξεκίνησαν στα μέσα Ιανουαρίου και ήδη έχουν παραδοθεί μεγάλα και σημαντικά τμήματα για την ολοκλήρωση του τεράστιου αυτού έργου. 

Η πορεία των έργων βήμα – βήμα:

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση σύγχρονου δικτύου μεταφοράς του νερού από το φρεάτιο διανομής πλησίον του Μαύρου Βουνού έως την είσοδο της πόλης από Μανιάκοι.

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου αγωγού ύδρευσης επί της οδού Αρμενοχωρίου έως τον κυκλικό κόμβο της οδού Κομνηνών.

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου αγωγού ύδρευσης σε τμήμα της οδού Καραβαγγέλη.

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου αγωγού ύδρευσης επί της πλατείας Ρήγα Φεραίου απέναντι από το Δημαρχείο.

Ξεκίνησε η τοποθέτηση του νέου αγωγού κατά μήκος του πεζόδρομου, με στόχο να ολοκληρωθεί άμεσα και πριν από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Αμέσως μετά ξεκινά η τοποθέτηση του νέου αγωγού στην υψηλή ζώνη.

Να σημειωθεί ότι ο προγραμματισμός κατασκευής του έργου γίνεται σύμφωνα και με τις ανάγκες του έργου της οδικής ασφάλειας που περιλαμβάνει και ασφαλτοστρώσεις και έχει ήδη δημοπρατηθεί. Στόχος της Δημοτικής Αρχής να έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στους δρόμους που περιλαμβάνονται στο έργο της οδικής ασφάλειας. 

Για την ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου, αλλά και για τον περιορισμό της όχλησης των δημοτών, προηγήθηκε η τοποθέτηση 15 κομβολογίων σε στοχευμένα σημεία της πόλης, ώστε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου να διακόπτεται η υδροδότηση τμηματικά και όχι συνολικά σε όλη την πόλη.

Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης αποτέλεσε ένα από τα βασικότερα ζητήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Δημοτική Αρχή. Τα έργα που τώρα πραγματοποιούνται ήταν ένα μεγάλο στοίχημα, ένας πολυετής αγώνας που πλέον δικαιώνεται και πολύ σύντομα η ταλαιπωρία που υφίστανται για σειρά ετών οι δημότες θα αποτελεί παρελθόν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria