Πινγκ-Πονγκ: Ο Κένταυρος Καστοριάς στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων - Mια πρόκριση στην τελική φάση - OlaDeka

Πινγκ-Πονγκ: Ο Κένταυρος Καστοριάς στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων – Mια πρόκριση στην τελική φάση

Το Σάββατο 18/03/2023 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων όπου συμμετείχαν 100 αθλητές από 18 συλλόγους από την Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θεσσαλία και την Θράκη διεκδικώντας τις 15 προκρίσεις για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα.

  Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με επτά αθλητές (Σκρέκας Ζ, Παπαδόπουλος Γ, Εταιρίδης Α, Ζυγάς Π, Γιαννάκης Γ, Βλανιάδης Α, Τσουτσουλιάνης Χ. ) εκ των οποίων οι πέντε συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση. Όλα τα καστοριανά παιδιά του Κένταυρου αγωνίστηκαν πολύ καλά δείχνοντας ότι γίνεται καλή δουλειά στον καστοριανό σύλλογο και γέμισαν αισιοδοξία για το μέλλον, με αποκορύφωμα τον Σκρέκα όπου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Τέλος, να αναφέρουμε πως συνεχίζονται οι εγγραφές στο νέο τμήμα για νεαρούς αρχάριους αθλητές ηλικίας από 6 ετών έως 13 ετών για την γνωριμία και την εκμάθηση του ολυμπιακού αθλήματος του πινγκ-πονγκ, για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6951708639 & 6938300069.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria