Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Εσπερίδα με θέμα «Προάγοντας τις Δεξιότητες του Παγκόσμιου Πολίτη των παιδιών στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο», στη Φλώρινα - OlaDeka

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Εσπερίδα με θέμα «Προάγοντας τις Δεξιότητες του Παγκόσμιου Πολίτη των παιδιών στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο», στη Φλώρινα

Το Εργαστήριο Παιδαγωγικών Μελετών και Καινοτόμων Εκπαιδευτικών Πρακτικών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Π.Δ.Μ. και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, θα πραγματοποιήσουν εσπερίδα με θέμα:

«Προάγοντας τις Δεξιότητες του Παγκόσμιου Πολίτη των παιδιών στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, ώρα 17.00 – 20.00 , στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

 Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τους:

Θεοδώρα – Ντορέττα Αστέρη, Σύμβουλο Α΄ και Συντονίστρια της Μονάδας Ειδικής και Συμπεριληπτικής Εκπαίδευσης του ΙΕΠ, Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, με θέμα «Κοινωνική Μάθηση και Συμπερίληψη στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων».

Κυριακή Μέλλιου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 στο 6ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής, Διδάσκουσα στο ΠΤΝ του ΠΔΜ, με θέμα «Καλλιεργώντας Δεξιότητες: Οι ρουτίνες σκέψης και τα εργαλεία διαπολιτισμικού διαλόγου».

Θαρρενό Μπράτιτση, Καθηγητή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τίτλο «Επιλογή και ένταξη Κοινωνικών Ζητημάτων στην τάξη για την καλλιέργεια ικανοτήτων σκέψης. Η περίπτωση του Πλαισίου Digital Destiny».

Η εσπερίδα απευθύνεται στην φοιτητική και εκπαιδευτική κοινότητα.

Είσοδος ελεύθερη. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

Γραφείο Τύπου

Email: [email protected]

Τηλ.: 2461056226, 2461056212

Κοζάνη, 14-03-2023

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria