Σβαμπ: «Όποιος θα ελέγχει τις τεχνολογίες, θα ελέγχει τον κόσμο όλο» - OlaDeka

Σβαμπ: «Όποιος θα ελέγχει τις τεχνολογίες, θα ελέγχει τον κόσμο όλο»

«Σε 10 χρόνια οι ζωές μας θα είναι εντελώς διαφορετικές», είπε ο Κλάους Σβαμπ, κι αποκάλυψε το πλάνο της νέας παγκόσμιας διακυβέρνησης

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ μίλησε στο World Government Summit στο Ντουμπάι, και δήλωσε αυτάρεσκα ως «δικαιωμένος» για όσα έγραψε στα βιβλία του και σήμερα πραγματοποιούνται. Και γιατί να μην νιώθει άλλωστε, αφού το Φόρουμ του είναι η μεγάλη των ηγετών σχολή που υπηρετεί δουλικά πιστά τις ορέξεις της ελίτ; Και… είναι και αχόρταγη!

Αφού επεσήμανε τις «τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης» είπε ότι ο τεχνολογικός μετασχηματισμός και η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση θα επηρεάσουν τον κόσμο για τα επόμενα χρόνια. «Οι κυβερνήσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου θα πρέπει να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο να συμβαδίζουν με τις αλλαγές», είπε ο Σβαμπ.

Όσον αφορά τους διαρθρωτικούς μετασχηματισμούς που πρέπει να σημειωθούν σε διάφορους ζωτικής σημασίας οικονομικούς τομείς, είπε ότι θα υπάρχουν περίπου 10 δισεκατομμύρια άνθρωποι που θα χρειάζονται ενέργεια μέχρι το 2050 και τόνισε την ανάγκη επίτευξης των στόχων της Συμφωνίας του Παρισιού και επίτευξης μηδενικών εκπομπών άνθρακα. Που θα τα βρει μόνο τα 10 δισ. ανθρώπων το 2050, δεν μας είπε, αφού ο πλανήτης αδειάζει και μάλιστα βίαια!

Επεσήμανε τις πολιτικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο, οι οποίες “μετατρέπουν τον κόσμο από έναν μονοπολικό κόσμο σε έναν πολυπολικό κόσμο”.

«Αυτό απαιτεί από εμάς να ενισχύσουμε τη συνεργασία και να ενισχύσουμε τον συντονισμό σε επίπεδο κυβερνήσεων, χωρών και θεσμών για τη διατήρηση των πλαισίων διεθνούς συνεργασίας, η οποία με τη σειρά της αντανακλάται στις πορείες ανάπτυξης συνολικά», είπε.

«Πριν από μερικά χρόνια, θεωρήσαμε ορισμένες τεχνολογίες μια επιστημονική φαντασία που ήταν δύσκολο να εφαρμοστεί, αλλά σήμερα έχει γίνει πραγματικότητα ότι ζούμε μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, της νέας διαστημικής τεχνολογίας και της βιομηχανικής βιολογίας, η οποία προαναγγέλλει μια σημαντική αλλαγή που έρχεται τα επόμενα 10 χρόνια και απαιτεί κυβερνήσεις να είναι φιλόδοξοι στις αποφάσεις τους».

«Όποιος κατέχει αυτές τις τεχνολογίες –κατά κάποιο τρόπο– θα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου»

Η φράση μας θυμίζει μια παρόμοια, που ειπώθηκε στις 27 Μαΐου 1962, από τον Αντιπρόεδρο Lyndon Baines Johnson απευθυνόμενος στους απόφοιτους του Πανεπιστήμιου του Southwest Texas State University: “Ελέγξτε το παγκόσμιο στρώμα νέφωσης. Γιατί όποιος ελέγχει τον καιρό, ελέγχει τον κόσμο όλο!”

Ο Πρόεδρος Κένεντι μιλώντας στον ΟΗΕ δήλωσε ότι είναι ενάντια σε οποιαδήποτε τροποποίηση του καιρού κι οπλοποίηση του διαστήματος, κι αυτή αυτή η ομιλία που τελικά του κόστισε τη ζωή. και τη θέση του πήρε ο Τζόνσον. Αυτός που ήθελε τους δορυφόρους για όπλα…

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria