Πήρε το «διπλό» η Καστοριά! - OlaDeka

Πήρε το «διπλό» η Καστοριά!

Στο 9′ ο Καλαϊτζής δέχθηκε την κάθετη μπαλιά, πλάσαρε από τα αριστερά, αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Κοσμίδη. Στο 12΄ δύο κόρνερ από τα αριστερά για τους γηπεδούχους, πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Στο 14΄ το σουτ του Παπαδόπουλου, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 20΄ το σουτ του Τσελεπή, έξω από την περιοχή, έφυγε απελπιστικά άουτ.

Στο 28′ το σουτ του Tarelli, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 30΄, ωραία προσπάθεια του Γκέγκα, που έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε κάθετα στον Σαββόπουλο, που την έσπασε στον Τσελεπή, το σουτ, όμως, του τελευταίου, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 37΄ ο Φωλίνας εκτέλεσε το κόρνερ απο τα δεξιά, η μπάλα έφυγε παράληλα με την εστία του Μπαλάφα και κατέληξε άουτ. Στο 39΄ το φάουλ του Κουτσιομήτα έδιωξε η άμυνα. Στο 43΄ μετά απο κορνερ του Κυπαρίσση, το σου του Κουτσιομήτα έφυγε άουτ. Στο 45΄ ο Χατζηκωνσταντίνου έκανε σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Παναγιωτίδης έδιωξε τον κίνδυνο, πάνω στην γραμμή.

Στο 53΄ ο Μπαλάφας έδιωξε πάνω στον Σαββόπουλο και η μπάλα βγηκε άουτ. Στο 54΄ το σουτ του Tarelli, έξω απο την περιοχή, έφυγε άουτ. Στο 56΄ ένα κόρνερ από τα δεξιά για τους γηπεδούχους έδιωξε ο Tarelli. Στο 61΄, μετά από φάουλ του Tarelli, από τα αριστερά, ο Σαββόπουλος έπιασε κεφαλιά ψηλά άουτ, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Στο 63΄ ο Φωλίνας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Ελευθεριάδη στο 2ο δοκάρι, έφυγε ελάχιστα ψηλά άουτ. Στο 65΄ ένα κόρνερ για τον Πιερικό πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 66΄ ένα υπέροχο σουτ του Φωλίνα έξω απο την περιοχή απέκρουσε σωτήρια, σε κόρνερ, ο Μπαλάφας. Το κόρνερ εκτέλσε ο Φωλινας, στο 2ο δοκάρι, έσπασε ο Ελευθεριάδης και ο Πάλλας μέσα απο την περιοχή, έκανε το 0-1.

Στο 71΄ ο Παπαδόπουλος πλάσαρε απέκρουσε ο Κοσμίδης, ενστικτωδώς και στην επιστροφή απομάκρυνε τη μπάλα ο Ελευθεριάδης. Στο 74΄ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, αλλά η μπάλα έφυγε αευθείας άουτ. Στο 75΄ ο Κατσαβάκης βρήκε τον Παπαδόπουλο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κωνσταντίνου πρόλαβε κι απέκρουσε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 78΄ το κόρνερ από τα αριστερά του Νικολαΐδη έδιωξε η άμυνα. Στο 81΄ σέντρα του Φωλίνα απο τα αριστερά, δεν πρόλαβε ο Balde. Στο 83΄ το φάουλ του Παπαδόπουλου μπλόκαρε ο Κοσμίδης.

Στο 85′ ο Balde έκανε ωραία προσπάθεια, πάσαρε κάθετα στον Tarelli, αλλά αυτός έσπασε παράλληλα με την εστία και η μπάλα εφυγε άουτ. Στο 88΄ την επικίνδυνη σέντρα του Παπαδόπουλου, από τα αριστερά έδιωξε η άμυνα. Στο 90΄+1΄ μετά από κόρνερ του Πιερικού από τα δεξιά, ο Tarelli εφυγε απο τα δεξιά αλλά δεν μπορεσε να ολοκληρωσει την προσπάθεια, αφου κοπηκε από τους αμυντιούς. Στο 93΄ φάουλ ανύπαρκτο απο τα αριστερά για τους γηπεδούχους, έδιωξε η άμυνα.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)
Βοηθοί: Λαζαρίδης Μάρκος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας, Τσακιρόπουλος Αλέξανδρος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου (66΄ Μακρίδης), Δεληγιάννης, Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος, Κατσιαμήτας, Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Καλαϊτζής.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Κωνσταντίνου (78΄ Balde), Φωλίνας, Tarelli, Παναγιωτίδης, Τσελεπής (52΄ Πάλλας), Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μπάρο (69΄ Μηλιάτης), Σαββόπουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria