Ναρκωτικά στην Καστοριά ψάχνουν παραλήπτη - OlaDeka

Ναρκωτικά στην Καστοριά ψάχνουν παραλήπτη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για να εντοπιστεί ο τελικός παραλήπτης μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που κατασχέθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στα χέρια ενός νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος τη μετέφερε πεζή από την Αλβανία και εντοπίστηκε σε δασική περιοχή της Καστοριάς.

Ο 23χρονος αλλοδαπός είχε περάσει παράνομα στη χώρα από αφύλακτο σημείο της μεθορίου, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης. Στους δυο ταξιδιωτικούς σάκους που μετέφερε, βρέθηκαν 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 53 κιλών.

Στην κατοχή του αλλοδαπού κατασχέθηκαν ακόμη 2.010 λεκ Αλβανίας και δυο κινητά τηλέφωνα για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου, ώστε να εξακριβωθεί με ποιον συνομιλούσε στην Ελλάδα για να παραδώσει το φορτίο. Ο 23χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με τη δικογραφία χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, σε βαθμό κακουργήματος.

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria