Με 3 καινοτόμα project το ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού συμμετέχει στο συνέδριο «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας» - OlaDeka

Με 3 καινοτόμα project το ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού συμμετέχει στο συνέδριο «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας»

ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού και Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Τ.Π.Ε. Καστοριάς συμμετέχουν στην Έκθεση & Συνέδριο «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας» στην Κοζάνη, 7-9 Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας τα Project:
1) Δημιουργία μοντέλου τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου.
2) Δημιουργία μικρού ενσύρματου υποβρυχίου συλλογής δεδομένων.
3) Ανακαλύπτω το Άργος Ορεστικό, εφαρμογή εκπαιδευτικό παιχνίδι για κινητές συσκευές, με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να περιηγηθούν στο ΄Άργος Ορεστικό και να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της πόλης.
Το περίπτερο επισκέφθηκαν η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κα. Δέσποινα Παπαδοπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς κα. Δέσποινα Κοζατσάνη, ο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Θωμά Μάνο, ο Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Ιορδανίδη, καθώς και πλήθος κόσμου.
Μια πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα εμπειρία για τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του σχολείου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το μοναδικό σχολείο που συμμετείχε από την Π.Ε. Καστοριάς! 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria