Μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας - OlaDeka

Μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κατόπιν νέων οδηγιών από την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνουμε ότι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία θα συνεχιστεί μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου (και το Σαββατοκύριακο).

Επίσης, έχει επικαιροποιηθεί και η λίστα των προϊόντων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των αναγκών ως εξής:

Κουβέρτες – Παπλώματα – Σκηνές – Υπνόσακοι – Μαξιλάρια – Φακοί – Είδη ρουχισμού (μόνο: κασκόλ – γάντια – σκούφοι – κάλτσες) – Πάνες παιδικές και τρίτης ηλικίας – Συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο κτίριο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καστοριάς (στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, δίπλα από την πιάτσα των ταξί) τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα (9-13 Φεβρουαρίου) από τις 9:30 έως και τις 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καστοριάς, στα τηλέφωνα 2467021026-28967.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Με σκοπό την στήριξη των πολιτών της γειτονικής μας Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τις τραγικές συνέπειες των καταστροφικών σεισμών, ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΔΕ, προχωράει στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, αύριο Παρασκευή 10 και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου από 09:00 – 15:00 στον χώρο του Βοήθεια στο Σπίτι (πρώην κλινική Ζάχου).

Τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε είναι κουβέρτες και παπλώματα, ιατροφαρμακευτικό υλικό (μάσκες, γάζες, γάντια, αντισηπτικά, προϊόντα φροντίδας πληγών και πρώτων βοηθειών), είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, οδοντόκρεμες, μωρομάντηλα, σερβιέτες), συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές και είδη ρουχισμού (κασκόλ, γάντια, σκούφοι, κάλτσες) .

Tηλέφωνο επικοινωνίας – Πληροφορίες: 24670 44066

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria