Κοπή της βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού - OlaDeka

Κοπή της βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού

Κοπή της βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κοπή της βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου “ΛΙΜΝΑΙΟΝ”, στην οποία παραβρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες της Ι.Μ. Καστοριάς π. Πορφύριος Καράτζιος και π. Ιάκωβος Πνευμονίδης.
Τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η κα. Σταυρούλα Καραδήμου – Τσιόγκα, η οποία κέρδισε το φλουρί και πήρε το δώρο της, ένα κόσμημα από το κατάστημα “ΤΣΟΛΑΚΗ”, το οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί εγκάρδια όλες και όλους που παρευρέθησαν σε αυτήν την καθιερωμένη και πολύ επιτυχημένη ετήσια εκδήλωσή του, και ειδικά τα μέλη και τις κυρίες του Συλλόγου που προσέφεραν τα εξαιρετικά εδέσματά τους, όπως και την κα Βούλα Σμαροπούλου για την άψογη φιλοξενία στο Ξενοδοχείο της.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται το 2023 να είναι ένα ευτυχές, δημιουργικό και ευλογημένο έτος για τον Σύλλογο, τα μέλη του, τους φίλους του και για όλον τον κόσμο.

Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δισπηλιού

             Η Πρόεδρος του Δ.Σ.               Η Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.     Δήμητρα  Βασιλείου-Στούμπου                    Ελένη Τσιόλα

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria