Ιωάννης Σίσιου: «H περιβόητη ΟΠΚΕ αντί ν’ ασχοληθεί με τους νονούς της νύχτας και τους παραβάτες του ποινικού δικαίου που κάνουν πάρτι στα χωριά μας...» - OlaDeka

Ιωάννης Σίσιου: «H περιβόητη ΟΠΚΕ αντί ν’ ασχοληθεί με τους νονούς της νύχτας και τους παραβάτες του ποινικού δικαίου που κάνουν πάρτι στα χωριά μας…»

Ο διαφορετικός τρόπος μεταχείρισης του καθεστώτος Μητσοτάκη απέναντι σε δανειολήπτη και ιδιοκτήτη ξενοδοχείου φάνηκε ξεκάθαρα στην Καστοριά.

Ο επιχειρηματίας που αποπλήρωσε το 60% του δανείου του, μετά την απόφαση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, δεν κατάφερε μέσω της δικαστικής οδού να κάνει τον απαραίτητο διακανονισμό για το υπόλοιπο.
Αντίθετα ο μπαταχτσής συνοδοιπόρος και εκλεκτός του συστήματος Πηλαδάκης κούρεψε το δικό του κατά 146 εκ. ευρώ.

Αυτά πίσω από κλειστές πόρτες με αδιαφάνεια.

Έξω στο πεδίο η περιβόητη ΟΠΚΕ του νόμου και της τάξης, επέδειξε απίστευτη βαρβαρότητα και ζέση να εφαρμόσει τις άνωθεν εντολές και τον ξυλοφόρτωσε, αντί ν’ ασχοληθεί με τους νονούς της νύχτας και τους παραβάτες του ποινικού δικαίου που κάνουν πάρτι στα χωριά μας.
Αλλά γιατί πάμε τόσο μακριά;

Οι ίδιοι ανώτεροι δικαστικοί δεν είναι που άφησαν υπονοούμενα για τον άνθρωπο που έβαλε να πληρώσουν οι κάτοχοι δημοσίων συχνοτήτων και πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτής της χώρας;

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria