Διαδικτυακή εκδήλωση του εργαστηρίου Επικοινωνία στη Διοίκηση και την Τεχνολογία, με εισηγητή τον Πρόεδρο του ΣΕΒΕ κ. Συμεών Διαμαντίδη - OlaDeka

Διαδικτυακή εκδήλωση του εργαστηρίου Επικοινωνία στη Διοίκηση και την Τεχνολογία, με εισηγητή τον Πρόεδρο του ΣΕΒΕ κ. Συμεών Διαμαντίδη

Κοζάνη, 03-02-2023

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας | Διαδικτυακή εκδήλωση του εργαστηρίου Επικοινωνία στη Διοίκηση και την Τεχνολογία, με εισηγητή τον Πρόεδρο του ΣΕΒΕ κ. Συμεών Διαμαντίδη.

Πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη  25 Ιανουαρίου  2023 διαδικτυακά η έβδομη από μία σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων του εργαστηρίου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  με εισηγητή τον κ. Συμεών Διαμαντίδη, Πρόεδρο του ΣΕΒΕ, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ και θέμα:  «Εξωστρέφεια, εξαγωγές και ανάγκες των επιχειρήσεων για εξειδικευμένο προσωπικό».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Διαμαντίδης ανέλυσε στους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές  του τμήματος αλλά και σε όλα τα μέλη του πανεπιστημίου τον οδηγό εξωστρέφειας που έχει δημιουργήσει ο ΣΕΒΕ, επεσήμανε την ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό στις ελληνικές επιχειρήσεις και έκανε λόγο για την κρίση που βοήθησε στην ανάπτυξη των εξαγωγών (αγαθών & υπηρεσιών).

Την εκδήλωση προλόγισε η Δ/ντρια του εργαστηρίου και Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγήτρια Σωτηρία Τριαντάρη ενώ τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο των μελών του  Διδακτικού και Εργαστηριακού Προσωπικού του Τμήματος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria