Στην τελική ευθεία για τις εκλογές – Το χρονοδιάγραμμα και ο εκλογικός στόχος - OlaDeka

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές – Το χρονοδιάγραμμα και ο εκλογικός στόχος

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές μπαίνει η χώρα, όπως είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι το ρολόι χτυπά πλέον ανάποδα

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές μπαίνει η χώρα, όπως είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι το ρολόι χτυπά πλέον ανάποδα.

Οι εκλογές θα γίνουν τον Απρίλιο ή τον Μάιο και 4-5 εβδομάδες μετά θα ακολουθήσουν οι δεύτερες κάλπες, ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης, καθορίζοντας ως εκλογικό στόχο ένα ισχυρό αποτέλεσμα στην πρώτη κάλπη, που θα εγγυάται την αυτοδυναμία του κόμματος στις δεύτερες εκλογές.

Αναφερόμενος στο προεκλογικό κλίμα, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα υπάρξουν αναταράξεις και μεγάλη τοξικότητα. Κι αυτό γιατί στο έργο της κυβέρνησης, όπως είπε, κανείς δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί.

Καταλόγισε στην αντιπολίτευση απουσία εμπεριστατωμένου προγράμματος, ενώ ζήτησε από το επιτελείο του να μην υπάρχει εφησυχασμός.

Ο πρωθυπουργός έχει αποκλείσει κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση, στο πλαίσιο του Συντάγματος, για να μείνουν εκτός Κοινοβουλίου εγκληματικές οργανώσεις. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η τελική ρύθμιση που θα εμποδίζει την κάθοδο του “κόμματος Κασιδιάρη” στις εκλογές. Η σχετική πρόταση έχει σταλεί στα κόμματα, καθώς στόχος είναι να επιτευχθεί ομοφωνία.

Οφείλει το πολιτικό σύστημα να εξαντλεί τα περιθώρια, τα οποία δίνει το Σύνταγμα, ώστε να μην εκπροσωπούνται εγκληματικές οργανώσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο” είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει σήμερα στις 11:00 στην εκδήλωση που διοργανώνει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με θέμα: «3 χρόνια Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου – 3 χρόνια αποτελεσματική διαχείριση της Μεταναστευτικής Κρίσης», στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria