Ο. Τελιγιορίδου: Ο κ.Τζηκαλάγιας ανακάλυψε το αρδευτικό του Γέρμα! Περιμένουμε και τον κ. Μητσοτάκη να ανακαλύψει το φράγμα Διποταμίας! - OlaDeka

Ο. Τελιγιορίδου: Ο κ.Τζηκαλάγιας ανακάλυψε το αρδευτικό του Γέρμα! Περιμένουμε και τον κ. Μητσοτάκη να ανακαλύψει το φράγμα Διποταμίας!

Το αρδευτικό του Γέρμα εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) με έγκριση χρηματοδότησης ύψους 4.055.000€ τον Μάιο του 2019 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ίδια απόφαση εγκρίθηκε και το φράγμα Διποταμίας.

Μόλις τώρα ο βουλευτής της ΝΔ ανακοίνωσε πως θα δημοπρατηθεί το αρδευτικό του Γέρμα! Είναι ξεκάθαρο πλέον γιατί η ΝΔ, που χρειάστηκε 4 χρόνια για να προχωρήσει σε ένα έτοιμο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, δεν μπόρεσε να σχεδιάσει τίποτε και να δρομολογήσει τίποτε καινούργιο για τον τόπο. Ούτε στα έτοιμα δεν τα καταφέρνουν. Ανακοινώνουν έργα που έπρεπε μετά από 4 χρόνια να είναι ήδη τελειωμένα.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία και η παραπληροφόρηση. Προεκλογικά ανακαλύπτουν πως και η ΠΕ Καστοριάς ανήκει στην ελληνική επικράτεια!

Τώρα ξέρουμε!

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria