Κάλεσμα στήριξης Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Καστοριάς της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων - OlaDeka

Κάλεσμα στήριξης Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Καστοριάς της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων

Ανακοίνωση – Κάλεσμα στήριξης

     Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καστοριάς στηρίζει και συνυπογράφει την ανακοίνωση – κάλεσμα της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Δυτικής Μακεδονίας για τη στήριξη της Δημόσιας Υγείας.


     Οι πολιτικές που ακολουθούνται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της υγείας αποδυναμώνουν το Εθνικό σύστημα υγείας και τη δωρεάν ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

     Δεν θα δεχτούμε κανένας μαθητής και μαθήτριά μας, κανένα παιδί να χάσει τη ζωή του στο βωμό κάποιων οικονομικών συμφερόντων!!!

     Οφείλουμε να δώσουμε το αγωνιστικό μας παρόν και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να σώσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να έχουμε όλοι και όλες μας άμεση και δωρεάν πρόσβαση σε καλά στελεχωμένες  δομές υγείας.

     Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Νομού μας να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στήριξης των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria