Βέροια: Τραγωδία με νεκρό μωρό - Το έριξε η μητέρα του στον Αλιάκμονα - OlaDeka

Βέροια: Τραγωδία με νεκρό μωρό – Το έριξε η μητέρα του στον Αλιάκμονα

Η ίδια του η μητέρα ομολόγησε πως το πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο ώστε να μπορέσει να ανασυρθεί – Πληροφορίες πως αντιμετώπιζε προβλήματα και είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε την τελευταία ημέρα του έτους στη Βέροια, με ένα μωρό μόλις 11 μηνών που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Οπως ομολόγησε αργότερα η μητέρα του, ήταν εκείνη που το είχε ρίξει εκεί και μάλιστα υπέδειξε το σημείο με δύτες της ΕΜΑΚ να καταφέρνουν να το ανασύρουν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η 20χρονη μητέρα φέρεται, σύμφωνα με το verianet, να έχει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν να είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικά μέσα η 30χρονη γυναίκα – η οποία διαμένει με τους γονείς της σε χωριό, στην περιοχή Αλεξάνδρειας- αρχικά έπεφτε σε αντιφάσεις, υποστηρίζοντας ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο αλλά μετά από πιέσεις των αστυνομικών ομολόγησε, το βράδυ της Πρωτοχρονιπάς, ότι έριξε το μωρό μέσα στον ποταμό Αλιάκμονα. Μετά από έρευνες, το βρέφος εντοπίστηκε πνιγμένο σε σημείο διπλά στην όχθη της τεχνητής λίμνης, στο Φράγμα Αλιάκμονα.

Μετά την ανάσυρσή του, το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του. Σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για το τραγικό περιστατικό.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria