Αποτελέσματα αγώνων και αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις για το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιανουαρίου 2023 - OlaDeka

Αποτελέσματα αγώνων και αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις για το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιανουαρίου 2023

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β΄

Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Β΄ 64-58

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 η ομάδα Β΄ του Παιδικού του συλλόγου μας, αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα της Νεάπολης στο ΔΑΚ Τσοτυλίου.

Σ’ ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ, νικητής αναδείχθηκε η ομάδα της Νεάπολης με σκορ 64-58.

Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται σημαντική η συμμετοχή της ομάδας του Παιδικού Β΄ του συλλόγου μας στο Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., καθώς προσφέρει ιδιαίτερες εμπειρίες.

Α.Σ. Καστοριάς Β΄ (Τερσενίδης, Καραταγλίδης): Καραβατάκης Κ., Παλιούρης, Κώτσης Αθ., Στεφάνου Β., Μπιτσόλης Π., Ζήλας, Μαυροδήμος Άγγ., Καλαϊτζίδης Αν., Γκόσδας Δ.,  Αντωνιάδης Αν., Κωνσταντίνου Ηλ., Σιμώτας και Κωνσταντινίδης Ζ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2022-23

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις – Α.Ο. ΑΡΕΤΣΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 63-72

Για το Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ο Α.Σ. Καστοριάς_άροσις, αντιμετώπισε την πρωτοπόρο και αήττητη Αρετσού Καλαμαριάς.

 Ο αγώνας έγινε σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο με κόσμο κι από τις δύο ομάδες σε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Αυτή την όμορφη εικόνα κατάφερε ένας «κακός» διαιτητής να τη χαλάσει εξαγριώνοντας με τις αποφάσεις του όλον τον κόσμο, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην απόφαση να εκκενώσει το γήπεδο τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα μας πήγαινε πολύ καλά. Μια διακοπή που, κρίνοντας απ’ το αποτέλεσμα δεν μας ευνόησε. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι, στο γήπεδο παρευρίσκονταν περίπου εκατό παιδιά των Ακαδημιών, Αναπτυξιακών τμημάτων και από τις δύο ομάδες και παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον την προσπάθεια των μεγάλων αθλητών που αποτελούν πρότυπο γι αυτά. Ήταν κάτι που τα στεναχώρησε ιδιαιτέρως αλλά και τα απογοήτευσε.

Αγωνιστικά αν και κερδίσαμε 3 δεκάλεπτα, δεν καταφέραμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα, πληρώνοντας το πολύ κακό ξεκίνημα 4-19, αλλά και τη μεγάλη αστοχία.

Πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που πάλεψαν μέχρι τέλους το παιχνίδι.

Δεκάλεπτα: 04-19, 25-38, 45-57 και 63-72

Α.Σ. Καστοριάς – άροσις(Καραταγλίδης): Παπαμαργαρίτης 6(1), Χότζα 14(1), Μπέγος 21(3), Δημητρόπουλος 6, Παπαδημητρίου, Τερσενίδης 5, Κορομπίλιας 3(1), Καλαϊτζίδης 2, Ξάνθης, Δαραβίγκας, Πιπερόπουλος και Παντελίδης 6.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ – ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ -ΠΑΙΔΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ_άροσις – ΑΡΕΤΣΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο έγιναν φιλικά παιχνίδια μεταξύ τμημάτων των ομάδων του Α.Σ. Καστοριάς και της Αρετσού Καλαμαριάς.

Το Σάββατο το απόγευμα τα παιδιά των τμημάτων των Ε’ & ΣΤ´ τάξεων των ακαδημιών αγοριών, έπαιξαν έναν πολύ ωραίο αγώνα δίνοντάς τους, ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση!

Αμέσως μετά, σειρά για φιλικό αγώνα είχαν τα παιδιά του Προπαιδικού τμήματος όπου σε ένα δυνατό παιχνίδι διασκέδασαν παίζοντας σε συνθήκες κανονικού αγώνα.

Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας για τα παιδιά του Παιδικού τμήματος. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δυνατός και ανταγωνιστικός και έδωσε στους αθλητές των δύο ομάδων τις απαιτούμενες εμπειρίες ώστε να συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα πρωταθλήματα Παίδων που συμμετέχουν. 

Ο σύλλογός μας θέλει να συγχαρεί όλα τα παιδιά και τους προπονητές που συμμετείχαν στους φιλικούς αγώνες και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που έδωσε την μεγάλη χαρά της συμμετοχής σε αυτούς. Για εμάς είναι σημαντικός στόχος να έχουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει. 

Ευχαριστούμε τους γονείς που συνόδεψαν τους μικρούς αθλητές και χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους και που πάντοτε είναι δίπλα στον σύλλογο.

Τέλος ευχαριστούμε την ομάδα της Αρετσού Καλαμαριάς για την συνεργασία.

 Συμμετοχή τεσσάρων αθλητών του Α.Σ. Καστοριάς στο πρωτάθλημα ενώσεων της Ε.Ο.Κ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μπάσκετ κ. Στέλιος Χατζηϊωάννου κάλεσε τέσσερις αθλητές του συλλόγου μας για συμμετοχή στους αγώνες των ενώσεων που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21/1/2023 στην πόλη της Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία αγώνες μεταξύ της μικτής ΕΚΑΣΔΥΜ & ΕΚΑΣΚΕΜ με αντίπαλο την ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Από τους γεννηθέντες το 2008 συμμετοχή για τον σύλλογό μας είχε ο αθλητής Μάρκος Εφραιμίδης και από τους γεννηθέντες το 2007 συμμετοχή είχαν οι αθλητές Αλέξανδρος Μονοβασίλης, Γιώργος Στεφανής και Διαμαντής Φιλιππίδης.

Συγχαίρουμε θερμά τους αθλητές για τη συμμετοχή και την πολύ καλή παρουσία τους στους αγώνες. Η διάκρισή τους είναι αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους αλλά και της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές του συλλόγου μας!

Τέλος συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση των αγώνων και τους υπεύθυνους που συνόδευσαν την αποστολή των αθλητών με το λεωφορείο.

Α.Σ. Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria