Αντώνης Παπαδαμιανός στις εκδηλώσεις μ΄νημης μνήμης του ολοκαυτώματος των ΗΕ - OlaDeka

Αντώνης Παπαδαμιανός στις εκδηλώσεις μ΄νημης μνήμης του ολοκαυτώματος των ΗΕ

Με ιδιαίτερη χαρά, τιμή και εκτίμηση δέχτηκα προ μηνών την πρόσκληση από την Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών να συμμετάσχω στις εκδηλώσεις μνήμης, στην Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος οι οποίες τελέστηκαν χτες 27  Ιανουαρίου, στο κτήριο των Ηνωμένων Εθνών και συγκεκριμένα στην αίθουσα των Γενικών Συνελεύσεων.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις των Ηνωμένων Εθνών καθιερώθηκαν το 2015 μετά από ομόφωνη συμφωνία των μελών κρατών όπου σύμφωνα με το διάταγμα 60/7. Το διάταγμα αυτό έχει έναν απλό και μοναδικό σκοπό: να κοινοποιηση τις κοινωνίες στην μνήμη του Ολοκαυτώματος με στόχο όπως δια μέσω της μόρφωσης να αποφευχθούν παρόμοιες πράξεις γενοκτονίας. 

Μέσα σε αυτά τα χρόνια το Πρόγραμμα αυτό των Ηνωμένων Εθνών έχει καθιερώσει μία παγκόσμια συμμετοχή και δημιούργησε επιστημονικές ημερίδες, επαγγελματικά αναπτυξιακά  προγράμματα, δημόσιες συζητήσεις, εκθέσεις και άλλες δραστηριότητες. 

Ευχαριστώ πολύ την Γενική Γραμματεία που με προσκάλεσε για μία ακόμη φορά να συμμετέχω στις εκδηλώσεις Μνήμης.

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα και άτομα που στέκονται
Α. Παπαδαμιανός: «Με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, τον μόνιμο εκπρόσωπο του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη κ.Γκιλαντ Ερνταν και έναν παλαιό φίλο που πολέμησε και παρασημοφορήθηκε για τους αγώνες του ενάντια στον Ναζισμό.»
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria