Χωρίς Αντιπεριφερειάρχες οι Βουλευτικές λίστες της ΝΔ - OlaDeka

Χωρίς Αντιπεριφερειάρχες οι Βουλευτικές λίστες της ΝΔ

Χωρίς εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχες φαίνεται να στελεχώνονται τελικά τα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις ερχόμενες εθνικές εκλογές, με την απόφαση Μαξίμου και κόμματος να κάνει… «δεκτή» ουσιαστικά την ένσταση των νυν Βουλευτών που μετέφεραν έντονο προβληματισμό σε στελέχη της γαλάζιας παράταξης που ασχολούνται με τις λίστες.

Η διαρροή των προηγούμενων ημέρων, ήρθε να επιβεβαιωθεί από τα πλέον επίσημα χείλη, με το στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού, Ιωάννη Μπρατάκο, να τονίζει σε συνέντευξή του στη Real πως δεν θα συμπεριληφθούν οι νυν Αντιπεριφερειάρχες στις λίστες.

Ο Γιάννης Μπρατάκος, μαζί με το Θανάση Νέζη και τον Παύλο Μαρινάκη, αποτελούν την «τρόικα» Μητσοτάκη που αποφασίζει για τις Βουλευτικές λίστες και όλο αυτό το διάστημα είχαν δεχθεί παράπονα από τους εν ενεργεία Βουλευτές για περιπτώσεις Αντιπεριφερειαρχών που «λειτουργούν» με το βλέμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές, θεωρώντας πως υπάρχει ένας αθέμιτος ανταγωνισμός.

Το ερωτηματικό πλέον είναι αν αυτή η περίπτωση αφορά και πρώην Αντιπεριφερειάρχες που θήτευσαν σε αυτή την αυτοδιοικητική περίοδο, ενώ φαίνεται πως είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές όσων επιλέξουν να παραιτηθούν το επόμενο διάστημα από τη θέση τους.

Ο «Π» είχε αναφερθεί στο ζήτημα της συμμετοχής Αντιπεριφερειαρχών στις λίστες της ΝΔ, καθώς το κόμμα είχε ξεκινήσει τις διερευνητικές συζητήσεις για την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το θέμα σαφώς αφορά και τη Δυτική Μακεδονία, καθώς δεν είναι λίγα τα ονόματα τόσο νυν όσο και πρώην Αντιπεριφερειαρχών που έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria