Χριστούγεννα: Εταιρεία πληρώνει 1.000 δολάρια για να βλέπετε γιορτινές ταινίες από τον καναπέ σας - OlaDeka

Χριστούγεννα: Εταιρεία πληρώνει 1.000 δολάρια για να βλέπετε γιορτινές ταινίες από τον καναπέ σας

Η απόλαυση ενός εορταστικού σκηνικού με το στολισμένο δέντρο και τις χριστουγεννιάτικες ταινίες αποτελεί αυτές τις ημέρες μέρος ενός σκηνικού που δεν λείπει σχεδον από κανένα σπίτι. Τι θα λέγατε όμως αν σας πλήρωναν γι’ αυτό;

Ο εκπαιδευτικός ιστότοπος EduBirdie δηλώνει πως θα πληρώσει 25 άτομα για να τους βοηθήσει να «πιάσουν» το πνεύμα των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, θα προσλάβει 25 «Χριστουγεννιάτικους ζηλωτές» (με την καλή έννοια), με απολαβές 1.000 δολαρίων για δύο εβδομάδες.

Οι πέντε ερευνητικές ομάδες

Το καθήκον τους να συμμετέχουν σε μία από τις πέντε ερευνητικές ομάδες του EduBirdie: (Μόνοι στο Σπίτι, Μπισκοτοφύλακες, Κυνηγοί Κατσούφηδων, Ευχούληδες και Δότες Θετικής Ενέργειας). Οι «Μόνοι στο Σπίτι» θα έχουν την αποστολή να παρακολουθούν μια χριστουγεννιάτικη ταινία κάθε μέρα για δύο εβδομάδες. Οι «Μπισκοτοφύλακες» θα πρέπει να δοκιμάζουν γιορτινό φαγητό κάθε μέρα, το οποίο θα παρέχεται από το EduBirdie. Οι «Δότες Θετικής Ενέργειας» θα χρειαστεί να ακούν χριστουγεννιάτικη μουσική για 30 λεπτά την ημέρα με ένα άτομο της επιλογής τους.

Τέλος, οι «Κυνηγοί Κατσούφηδων» έχουν έναν από τους πιο προσεγμένους ρόλους. Το μόνο που εχουν να κάνουν είναι να λαμβάνουν ένα δώρο κάθε μέρα και στη συνέχεια να αναφέρουν στην EduBirdie τις σκέψεις τους για αυτό. Οι «Ευχούληδες»  θα έχουν την πιο σκληρή δουλειά, καθώς θα πρέπει να κάνουν όλες τις παραπάνω «εργασίες» για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.

Και τα 25 άτομα θα εργαστούν για ακριβώς δύο εβδομάδες, ξεκινώντας από τις 26 Δεκεμβρίου. Εκτός από τα δώρα και τις λιχουδιές, κάθε ένας από αυτούς θα λάβει 1.000 δολάρια σε μετρητά. Αν και αυτό δεν είναι αρκετό για να τους «ντύσει» με γιορτινή διάθεση….

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria