Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, βρέθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης στο πλαίσιο του προγράμματος «Τρίποντα στα Σχολεία» - OlaDeka

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, βρέθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης στο πλαίσιο του προγράμματος «Τρίποντα στα Σχολεία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

Τρίποντο στον αθλητισμό έβαλαν οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης-  «Γεμίζουμε τα γήπεδα» το μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη προς τους μικρούς μαθητές

Με παιδικές φωνές γέμισε το κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2022, στο πλαίσιο του προγράμματος «Τρίποντα στα Σχολεία», του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που ξετυλίγεται σε περισσότερα από 300 σχολεία της Χώρας, καθώς συμμετείχαν την προηγούμενη σχολική χρονιά στο πρόγραμμα 13.500 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 8 έως 12 χρονών.

 Σκοπός του προγράμματος είναι  μέσα από τη σωστή καθοδήγηση να αγαπήσουν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες το άθλημα του Μπάσκετ.

Το αθλητικό εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα υλοποιείται  με την υποστήριξη της FIBAστο πλαίσιο των Προγραμμάτων Her World Her Rulesκαι Europe Youth Development Fund, σε συνεργασία με τις Ενώσεις, τις Τοπικές Επιτροπές της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, των Γραφείων Φυσικής Αγωγής των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και με την αρωγή των οικείων Δήμων.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, βρέθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης στο πλαίσιο του προγράμματος «Τρίποντα στα Σχολεία», όπου συνομίλησε και συνεχάρη τους μικρούς μαθητές και καθηγητές για την συμμετοχή τους και την ευγενή άμιλλα, τονίζοντας πως: «Τα οφέλη που προσφέρει η κίνηση και η γυμναστική στο σώμα μας, βοηθούν εξίσου και στο πνεύμα. Γυμναζόμαστε καθημερινά στα γήπεδα και γυμναστήρια. Μαθαίνουμε μέσα από τον αθλητισμό, να είμαστε καλοί φίλοι να σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας, να συνεργαζόμαστε. Αποκτούμε αυτοπειθαρχία, αυτοπεποίθηση. Μαθαίνουμε, να υπακούμε στους κανόνες (ευ αγωνίζεσθαι)».  

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria