Ολοκλήρωση προγραμμάτων κατάρτισης ΚΕΔΙΒΙΜ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας - OlaDeka

Ολοκλήρωση προγραμμάτων κατάρτισης ΚΕΔΙΒΙΜ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και ΔΙα ΒΙου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τα τέσσερα προγράμματα κατάρτισης που σχεδίασε και υλοποίησε στην Καστοριά. Τα προγράμματα υλοποιήθηκαν την περίοδο από 7 Νοεμβρίου μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου 2022 και αφορούσαν στην προκήρυξης της ΔΥΠΑ

Τα προγράμματα υλοποιήθηκαν «Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU» στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»

Τα αντικείμενα που υλοποιήθηκαν αφορούσαν

 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (cms) ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (2 τμήματα)
 • ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ

και τα παρακολούθησαν με απόλυτη επιτυχία συνολικά 77 καταρτιζόμενοι, οι οποίοι αποτελούν και τους πιο αξιόπιστους μάρτυρες της ποιότητάς τους.

Γιατί το επίπεδο και η ποιότητα της κατάρτισης στο Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου πλεονεκτεί;

 1. Τα προγράμματα σχεδιάζονται και οργανώνονται από επιστημονικό προσωπικό του Πανεπιστημίου. Εφαρμόζονται πιστά εγκεκριμένες και πιστοποιημένες κατά ISO 21001:2018 διαδικασίες.
 2. Οι εκπαιδευτές επιλέγονται από τους πιο έμπειρους και για αυτό αμείβονται πολύ καλύτερα από κάθε άλλο αντίστοιχο φορέα κατάρτισης.
 3. Η υλικοτεχνική υποδομή του Πανεπιστημίου δεν συγκρίνεται με οποιουδήποτε άλλου φορέα κατάρτισης.
 4. Τα προγράμματα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. χαρακτηρίζονται από μονάδες ECVET οι οποίες αποτελούν σύστημα αναγνώρισης, συγκέντρωσης και μεταφοράς πιστωτικών μονάδων (credits) στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
 5. Οι καταρτιζόμενοι του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. λαμβάνουν πέρα από τον φορέα πιστοποίησης και πιστοποιητικό του  Πανεπιστημίου.
 6. Οι καταρτιζόμενοι εφοδιάζονται με πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό σε μορφή βιβλίου πέρα από το υποχρεωτικό συμβατικό ηλεκτρονικό υλικό της προκήρυξης.
 7. Οι καταρτιζόμενοι του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. έχουν και επιπλέον bonus, όπως για παράδειγμα έκπτωση σε δίδακτρα αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου.
 8. Χρησιμοποιείται νόμιμη νοικιασμένη πλατφόρμα σύγχρονης εκπαίδευσης για τις ανάγκες της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.
 9. Η τοποθεσία υλοποίησης των προγραμμάτων είναι εύκολα προσβάσιμη με άνετο παρκινγκ.
 10. Τα εδέσματα και ροφήματα που προσφέρονται στα διαλείμματα, κατά τις ζωντανές εκπαιδεύσεις, παρέχονται από το φοιτητικό εστιατόριο και είναι υψηλότατης  ποιότητας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να προτιμήσει κανείς προγράμματα κατάρτισης που υλοποιούνται από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου.

Για το λόγο αυτό θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε προγράμματα κατάρτισης στα πλαίσια του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και θα συμμετέχουμε στην προκήρυξη της ΔΥΠΑ για 150000 εργαζόμενους.

Όσοι εργαζόμενοι ενδιαφέρεστε για την παρακολούθηση κάποιου από αυτά προστρέξτε στην διεύθυνση να προλάβετε την απόκτηση του σχετικού voucher.

Σύντομα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. τα προγράμματα που θα προταθούν και ευελπιστούμε να υλοποιηθούν. Πληροφορίες στο 2467440038 και το [email protected]

Καλή χρονιά με υγεία και προκοπή.

Σινάτκας Ι.

Καθηγητής.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria