Θεσσαλονίκη: Τα πήρε και τα… σήκωσε όλα η Άριελ – Ζημιές στην Αριστοτέλους και στα Λαδάδικα (φωτο) - OlaDeka

Θεσσαλονίκη: Τα πήρε και τα… σήκωσε όλα η Άριελ – Ζημιές στην Αριστοτέλους και στα Λαδάδικα (φωτο)

Σοβαρές ζημιές προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι και η βροχόπτωση που πνέουν σήμερα στην Θεσσαλονίκη, καθώς σημειώνονται από νωρίς το πρωί πτώσεις αντικειμένων, δέντρων και διακοπές ρεύματος.

Από τη μανία του αέρα δεν γλίτωσαν ούτε οι διακοσμητικοί κώνοι, που τοποθετήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε μια προσπάθεια… να βάλει τα γιορτινά της η πόλη. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του ThessToday.gr όλα έχουν φύγει από την θέση τους, ακόμη και οι κάδοι.

Η ίδια εικόνα επικρατεί και στην περιοχή των Λαδάδικων, με καταστηματάρχες να προσπαθούν να μαζέψουν ό,τι μπορούν και προλαβαίνουν, πριν η κακοκαιρία δείξει περισσότερο τα δόντια της. Ήδη, μανιτάρια έπεσαν, και τις τέντες και τις ομπρέλες τις «σήκωσαν» οι έντονοι άνεμοι.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχουν γίνει επίσης και 13 κοπές δέντρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και περιφερειακά.

Λόγω των πτώσεων δέντρων υπάρχουν διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμων Λαγκαδά, Βόλβης, Ωραιοκάστρου, Θερμαϊκού και Θέρμης, ενώ στα σημεία αυτά βρίσκονται συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των βλαβών. Στον δήμο Θερμαϊκού, λόγω της διακοπής ρεύματος, σημειώθηκαν και προβλήματα υδροδότησης.

Ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο, έχει δημιουργηθεί και εξαιτίας του έντονου κυκλοφοριακού που επικρατεί από νωρίς το πρωί στους δρόμους καθώς τα πυροσβεστικά οχήματα αδυνατούν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον τόπο επέμβασης που έχουν κληθεί από τους πολίτες.

Πηγή

Κοινοποίηση
loading...
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria