Ευχαριστήρια επιστολή πολίτη προς το Διευθυντή της Αστυνομίας Καστοριάς, κ. Ν.Έξαρχο και σε Αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, για περιστατικό που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2022 - OlaDeka

Ευχαριστήρια επιστολή πολίτη προς το Διευθυντή της Αστυνομίας Καστοριάς, κ. Ν.Έξαρχο και σε Αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, για περιστατικό που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2022

Ευχαριστήρια επιστολή πολίτη προς το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νικόλαο Έξαρχο και σε Αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, για περιστατικό που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2022 στην πόλη της Καστοριάς.

Συγκεκριμένα πολίτης ανέφερε ότι, ενώ ήταν πεζή σε κεντρικό δρόμο της Καστοριάς έπαθε κάποιο ατύχημα με αποτέλεσμα δύο κατάγματα στο πόδι. Άμεσα ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο και ο οποίος δεν βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία προσέφερε την υποστήριξή του με ειλικρινές ενδιαφέρον και υπομονή και την μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης.

Στο τέλος της επιστολής έγραφε πως: ” Oι πολίτες της Καστοριάς χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε μια αστυνομία που εκτελεί τα καθήκοντά της με ζήλο, αγάπη προς την πόλη και ανθρωπιά. Το έχω διαπιστώσει πολλές φορές από την θητεία μου στο νοσοκομείο. Το επίπεδο των ανδρών και γυναικών της είναι υψηλό και συμβαδίζει με τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής και της εποχής μας.”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria