Επιστρέφει στο μπάσκετ ο Διαμαντίδης! - OlaDeka

Επιστρέφει στο μπάσκετ ο Διαμαντίδης!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης επιστρέφει στα κοινά του μπάσκετ, εντασσόμενος επίσημα πλέον στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ!

Aκόμα μια θρυλική μορφή του ελληνικού μπάσκετ και της Εθνικής μας ομάδας, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αποφάσισε να συνεργαστεί με την ΕΟΚ και να ενταχθεί στο πρόγραμμα της μαζί με τον Δήμο Ντικούδη και Κώστα Τσαρτσαρή (συμπαίκτες και στον Παναθηναϊκό), αλλά και τον Νίκο Ζήση που βρίσκεται στην “Επίσημη Αγαπημένη”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ ΚΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

“Μία ξεχωριστή συνεργασία αρχίζει από σήμερα η ΕΟΚ και το τμήμα ανάπτυξης του μπάσκετ, που υποδέχεται τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του σημαντική ιστορία ως αθλητής στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, αναλαμβάνει τον ρόλο του συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, όπως επίσης και στις Εθνικές ομάδες μέχρι 18 ετών.

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση να συνεργαστώ με ανθρώπους που περάσαμε πολλά χρόνια και πολλές στιγμές μαζί στα γήπεδα και έχουμε αναπτύξει σταθερές σχέσεις σεβασμού, εκτίμησης και φιλίας, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν.

Η προοπτική είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και τιμητική, νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε κάτι καλό», είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας. Αυτή, εκτός από τον συμβουλευτικό ρόλο, προβλέπει και τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικές ημερίδες.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria