Ψήφισμα Δ.Σ. Καστοριάς για την Πανκαστοριανή Διαμαρτυρία - OlaDeka

Ψήφισμα Δ.Σ. Καστοριάς για την Πανκαστοριανή Διαμαρτυρία

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

για την ΠΑΓΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για την ενέργεια

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, κατά τη συνεδρίασή του στις 04-10-2022, ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου κ. Ιωάννη Κορεντσίδη εν όψει της Παγκαστοριανής Διαμαρτυρίας που διοργανώνεται στις 05-10-2022,  με στόχο να διεκδικηθούν λύσεις σε προβλήματα που θα επιτρέψουν την επιβίωση των κατοίκων και των επιχειρήσεων στον δύσκολο ενεργειακά χειμώνα που θα ακολουθήσει, εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω Ψήφισμα:

«Οι κάτοικοι του Δήμου μας, όλοι εμείς, προσπαθούμε να επιβιώσουμε δίνοντας έναν άνισο αγώνα με το διαρκώς αυξανόμενο ενεργειακό κόστος, στην ακριτική, οικονομικά εξασθενημένη και με δύσκολους χειμώνες περιοχή μας.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, στηρίζουμε την Παγκαστοριανή Διαμαρτυρία για την ενέργεια και την θέρμανση, που διοργανώνεται από το σύνολο σχεδόν των επαγγελματικών φορέων, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, για την διεκδίκηση επίλυσης ζωτικών προβλημάτων. Για τον σκοπό αυτό όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς θα παραμείνουν κλειστές για το τρίωρο 12 μ.μ. έως τις 3 μ.μ. και καλούμε όλους τους Δημότες να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτή την διαμαρτυρία.

Ζητούμε και απαιτούμε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους τους κατοίκους της ακριτικής περιοχής μας.

Ο Δήμος Καστοριάς θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σ’ αυτήν την προσπάθεια προκειμένου να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα των δημοτών μας».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κίμων Μηταλίδης

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria