“Προφήτης Ηλίας“: «Χρυσή συμφωνία μεταξύ του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και του Συνδέσμου Γουνοποιών Χονγκ-Κονγκ»

Αρχική » Γούνα » “Προφήτης Ηλίας“: «Χρυσή συμφωνία μεταξύ του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και του Συνδέσμου Γουνοποιών Χονγκ-Κονγκ»

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου τηλεδιάσκεψη, την οποία προκάλεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας & Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Άκης Τσουκας, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας Γιάννης Μανάκας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Χονγκ-Κονγκ Alex Lau, ο Προεδρος της Έκθεσης του Χονγκ-Κονγκ Eric Lau. Συζητήθηκαν εκτενώς οι εξελίξεις για τον κλάδο της γουνοποιίας και έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην Διεθνή Έκθεση του Χονγκ-Κονγκ η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2023.Οι πρόεδροι κ. Τσούκας και κ. Lau συμφώνησαν την αμοιβαία συμμετοχή των εκθετών στις δύο εκθέσεις (Καστοριάς και Χονγκ-Κονγκ).

Οι Έλληνες εκθέτες θα μπορούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση του Χονγκ-Κονγκ με προνομιακές τιμές, ενώ έπειτα από απαίτηση του κ. Τσούκα, για πρώτη φορά στην εν λόγω έκθεση θα μπορούν να συμμετέχουν ελληνικές επιχειρήσεις στο Gala Show (επίδειξη μόδας-γούνας).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια