Φιλική ισοπαλία 2-2 της Καστοριάς με τον Α.Σ. Παναργειακός

Αρχική » Αθλητικά » Φιλική ισοπαλία 2-2 της Καστοριάς με τον Α.Σ. Παναργειακός

Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας,

Καστοριά – Παναργειακός 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Δ.Α.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ 05/10/2022

Στο 15 ‘ ο Μανακίτσας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά κι ο Κυριζάκης με σουτ έκανε το 1-0. Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν φάουλ από τα δεξιά κι ο Παπαθανασίου με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έφερε το ματς στα… ίσα 1-1. Στο 25 ‘, μετά από μία φάση διαρκείας στα καρέ του Παναργειακού, ο Λαβασίδη έπιασε σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 27′ μετά από ωραία σέντρα του Νάκου από τα δεξιά, η κεφαλιά του Χασάι από το ύψος του πέναλτι έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 34′, μετά από πλάγιο άουτ από τα αριστερά, ο Νάκος έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 38 ‘ σε σουτ του Χασάι, έξω από  την περιοχή, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Κυριζάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ, μέσα από την μικρή περιοχή, δωσε κε νέου το προβάδισμα στο σκορ, 2-1.Στο 43: ο Κυδωνάκης εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τζιάρα και κατέληξε άουτ. 

Στο 48′ το σουτ του Κυριζάκη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναργειακού. Στο 50′ Φάουλ γέμισμα από το κέντρο, κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έγινε το 2-2.

Στο 63′ το σουτ του Μαντού απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μαντώς, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξeνουμενων εξουδετέρωσε το σουτ του Tozzo. 

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τζιάρας, Κωνσταντίνου, Δινοβίτσης, Παναγιωτίδης, Tozzo, Κυζερίδης, Μανακίτσας, Λαβασιδης, Σταμούλης (18′ Χασάι), Νάκος. Κυριζάκης

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Στεργιάδης(Τ), Δινάδης, Χαραλαμπίδης Μ., Γκάνας, Βασιλείου, Ρόμπος, Παπαθανασίου, Μπόδας, Ταχτατζής, Κυδωνάκης, Καρανάσιος Σ.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια