Ποιοι σπρώχνουν την Τουρκία σε επίθεση κατά της Ελλάδας-Δ.Καζάκης για ελληνοτουρκικά κι όχι μόνο…

Αρχική » Ελλάδα » Ποιοι σπρώχνουν την Τουρκία σε επίθεση κατά της Ελλάδας-Δ.Καζάκης για ελληνοτουρκικά κι όχι μόνο…

Ο κ.Δημήτρης Καζάκης , επικεφαλής του ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) σε μία συνέντευξη όπου εκφράζει απόψεις που δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε. Ενδιαφέρουσες ανεξάρτητα από το αν συμφωνείς ή όχι, γιατί στηρίζονται με επιχειρήματα που θα πρέπει να αντικρούσεις.

Μιλά για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Την πραγματική κι όχι αυτή που παρουσιάζεται. Υπάρχει λύση για να επιβιώσουμε από την «τέλεια καταιγίδα» που έχει ξεκινήσει;

Μιλά για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας διατυπώνοντας ευθέως την άποψη του με την οποία υποστηρίζει τη ρωσική επέμβαση, την οποία χαρακτηρίζει ως «αμυντικό πόλεμο της Ρωσίας». Θεωρεί λάθος ότι ο Πούτιν δεν έκανε αυτό τον πόλεμο από το 2014.

Για τα ελληνοτουρκικά ο κ.Καζάκης δηλώνει ότι έχει υπάρξει συμφωνία στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν και εξηγεί γιατί ο Τούρκος πρόεδρος επιτίθεται στον Έλληνα πρωθυπουργό. Θα γίνει σοβαρό πολεμικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας που μπορεί να κλιμακωθεί επικίνδυνα; Ποιοι το θέλουν και σπρώχνουν τον Ερντογάν προς αυτή τη κατεύθυνση; Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση;

Ο κ.Καζάκης στο τελευταίο μέρος της συζήτησης μιλά για τις πολιτικές εξελίξεις, το ΕΠΑΜ και τη προσπάθεια που γίνεται σε εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις για συνεργασία κοινής πορείας στις επερχόμενες εκλογές.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια