Ζ. Τζηκαλάγιας: «Θα μείνει μόνον η μιζέρια, ο φθόνος και η καταχνιά λίγων φαντασμάτων του χθες, σαν τους καλικάντζαρους...» - OlaDeka

Ζ. Τζηκαλάγιας: «Θα μείνει μόνον η μιζέρια, ο φθόνος και η καταχνιά λίγων φαντασμάτων του χθες, σαν τους καλικάντζαρους…»

Ήρεμος και δίκαιος απολογισμός της υπογραφής της σήραγγας της Κλεισούρας

Στις 21 Οκτωβρίου ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ η σύμβαση κατασκευής της Σήραγγας της Κλεισούρας μεταξύ της επιβλέπουσας αρχής ΕΓΝΑΤΙΑ και της αναδόχου εταιρείας ΑΚΤΩΡ. Οι προκαταρκτικές εργασίες ήδη ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.

Καστοριανοί και Δυτικομακεδόνες,

Πριν το 2008 που εγκαινιάσθηκε η Εγνατία Οδός, τα Γιάννενα ήταν πολύ μακριά από την Καστοριά, ενώ σήμερα είναι πολύ κοντύτερα από την Θεσσαλονίκη. Πριν τρία χρόνια η σήραγγα ήταν ξεχασμένη. Σήμερα όμως γίνεται πραγματικότητα. Σε τρία χρόνια η Πτολεμαΐδα, το Αμύνταιο και η Έδεσσα θα έρθουν ΠΟΛΥ κοντύτερα. Θα μείνει μόνον η μιζέρια, ο φθόνος και η καταχνιά λίγων φαντασμάτων του χθες, που ψέλλισαν τις τελευταίες μέρες, αλλά ήδη ξεχάστηκαν, όπως κατά την μυθολογία οι καλικάντζαροι που φεύγουν από την καμινάδα στο τέλος του Δωδεκαήμερου.

Συνεχίζουμε ακόμη περισσότερο δυναμωμένοι.

Και ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ. Σήμερα βρισκόμαστε πολύ πιο κοντά στον στρατηγικό μας στόχο. Το Αεροδρόμιο στο Άργος Ορεστικό ΓΙΝΕΤΑΙ το μεγάλο Διεθνές Αεροδρόμιο Δυτικής Μακεδονίας-Νοτιοδυτικών Βαλκανίων.

Από το Γραφείο Τύπου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria