Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας παραγωγής οσπρίων «Άροσις» η Χριστιάνα Καλογήρου - OlaDeka

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας παραγωγής οσπρίων «Άροσις» η Χριστιάνα Καλογήρου

” Επίσκεψη σήμερα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας παραγωγής οσπρίων «Άροσις» στην Καστοριά μαζί με την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, τον Βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια, το μέλος της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Μάκη Κορκοσίδη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Βασίλη Βελλίδη και την συνεργάτιδά μου Αναστασία Χαραλαμποπούλου.Υψηλής ποιότητας βιολογικά όσπρια Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ), παράγονται στην περιοχή μέσω Συμβολαιακής Γεωργίας και ακολούθως τυποποιούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, που εδώ και 66 χρόνια έχει μία συνεχώς ανερχόμενη και επιτυχημένη πορεία.

Σήμερα η εταιρία πουλάει 2,7 εκατομμύρια συσκευασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εφαρμόζει συστήματα ορθής διαχείρισης στην καλλιέργεια, την ιχνηλασιμότητα από το χωράφι, τον έλεγχο ποιότητας και την αναγραφή του ονόματος του παραγωγού στη συσκευασία. Παράγει συνολικά 37 διαφορετικά προϊόντα εκ των οποίων τα 10 είναι βιολογικά.

Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη Τρύφωνα Φωτιάδη και σε όλα τα στελέχη. Επιχειρήσεις της ακριτικής Ελλάδας, όπως η «Άροσις», αξιοποιούν τις δυνατότητες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου τους και με προϊόντα αυξημένης ανταγωνιστικότητας και προστιθέμενης αξίας κατακτούν την εγχώρια και διεθνή αγορά. “

Χριστιάνα Καλογήρου – Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Κοινοποίηση
loading...
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria