O Αχιλλέας Μπέος χτυπάει και βρίζει μοτοσικλετιστή στη μέση του δρόμου (Βίντεο) - OlaDeka

O Αχιλλέας Μπέος χτυπάει και βρίζει μοτοσικλετιστή στη μέση του δρόμου (Βίντεο)

Δύο άνδρες επιτίθενται με μπουνιές, κλωτσιές και χυδαίες βρισιές σε μοτοσικλετιστή στη μέση του δρόμου.

Είναι ο Αχιλλέας Μπέος, ο δήμαρχος Βόλου.

Τα νέα αχαρακτήριστα «κατορθώματα» του Μπέου έχουν καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, επιτίθεται, ξυλοκοπά με μπουνιές και κλωτσιές και βρίζει οδηγό μηχανής στη μέση του δρόμου.

Ο οδηγός της μηχανής σοκαρισμένος προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ ο «συνεργός» Μπέου, τον χτυπά φωνάζοντας παράλληλα: «ξέρεις που μιλάς ρε;».

Απάντηση Μπέου

Μετά το διασυρμό του και τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε την δική του εξήγηση.

Αναλυτικά η δήλωσή του…

«Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί.

Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Γι αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria