Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022 - OlaDeka

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022

Θέμα: ” Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022″

   Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού στις 05 Οκτωβρίου, θέλοντας να δείξουμε τη διάθεση προσφοράς και την ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καστοριάς συνδιοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022 στο ΚΑΠΗ Καστοριάς από τις 08:30πμ – 13:30 (προσέλευση έως 13:00).

  Απευθύνουμε πρόσκληση-έκκληση σε όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την Τράπεζα αίματος του συλλόγου.

   Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, είτε δίνοντας αίμα, είτε βοηθώντας στην «κάλυψη» της απουσίας των αιμοδοτών, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων. 

   Παρακαλούμε, όσοι θα προσέλθουν για να προσφέρουν αίμα να τηρήσουν τους κανόνες αιμοδοσίας (μη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, αλκοόλ, διατροφή). 

   Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η !!

   Ο εκπαιδευτικός που ανταποκρίνεται σε πρόσκληση από υπηρεσία αιμοληψίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και ο εκπαιδευτικός που μετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, δικαιούται να απουσιάσει από το σχολείο, πέραν της ημέρας αιμοδοσίας, δύο (2) επιπλέον μέρες (παράγραφος 5 του άρθρου 50 του Ν. 3528/07)

   Οι δύο αυτές ημέρες άδειας χορηγούνται πέραν της ημέρας αιμοδοσίας και μπορούν να ληφθούν είτε συνεχόμενα με τον χρόνο της αιμοδοσίας ή οποτεδήποτε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Σε κάθε περίπτωση δεν μεταφέρονται στο επόμενο ημερολογιακό έτος.


   Θερμή παράκληση όσοι συνάδελφοι/ισσες προτίθενται να αιμοδοτήσουν εκείνη την ημέρα στο ΚΑΠΗ να μας ενημερώσουν στο αναγραφόμενο mail του συλλόγου ([email protected]) ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο (6948237687 Θάλεια) μέχρι και την Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:00, προκειμένου να γνωρίζουμε στο περίπου τον αριθμό, ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να ενημερώσουμε το Τμήμα Αιμοδοσίας, όπως μας ζητείται κάθε φορά.
     Ευχαριστώ πολύ!!!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria