Καλλίνικος Καστορίας: “Θα είναι μέρα μεγάλης πανήγυρης η νέα Εκκλησία για την Καστοριά – ΒΙΝΤΕΟ” (βίντεο)

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Καλλίνικος Καστορίας: “Θα είναι μέρα μεγάλης πανήγυρης η νέα Εκκλησία για την Καστοριά – ΒΙΝΤΕΟ” (βίντεο)

Στο θέμα της ανεγέρσεως ενός νέου Ιερού Ναού στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, κατά την διάρκεια του Αρχιερατικού Εσπερινού, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στο Τσαρδάκι της Καστοριάς.
Ο Σεβασμιώτατος λίγο πριν την ολοκλήρωση του Πανηγυρικού Εσπερινού, στον οποίο χοροστάτησε, με την ευκαιρία και του εορτασμού των Γουνοποιών, των οποίων ο Προφήτης Ηλίας είναι προστάτης, έκανε πρώτη φορά αναφορά ενώπιον του εκκλησιάσματος για τον νέο Ιερό Ναό που επιθυμεί να ανεγερθεί στην περιοχή του πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: 

“Η εκκλησία στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας θα είναι η πύλη, το νέο διαμάντι της πόλης της Καστοριάς. Θα είναι ευλογία. Την ημέρα που το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίσει την παραχώρηση του χώρου, θα είναι μια ημέρα πανήγυρης για την Καστοριά, κάτι που σας υπογράφω και με τα δύο τα χέρια”.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια