Κρήτη: Πήγε σε βάφτιση και έφυγε… παντρεμένος - OlaDeka

Κρήτη: Πήγε σε βάφτιση και έφυγε… παντρεμένος

Πήγε στην εκκλησία καλεσμένος σε βαφτίσια και τελικά έφυγε… γαμπρός!

Ο λόγος για έναν Χανιώτη επιχειρηματία που αποδείχθηκε πως ήταν καλεσμένος στον δικό του γάμο ή για την ακρίβεια στη τελετή που είχαν ετοιμάσει η σύζυγός του μαζί με τους κουμπάρους και τους καλεσμένους, που του έστησαν μία έκπληξη που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.

Ο ίδιος πήγε στην εκκλησία όπου σύζυγός του -είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο- υποτίθεται πως θα βάφτιζε ένα παιδάκι. Γι αυτό το λόγο δεν πήγαν μαζί στην τελετή, με τον ίδιο να φτάνει στον χώρο λίγη ώρα αργότερα. Οταν όμως έφτασε τον περίμενε η μεγάλη έκπληξη. Είδε την… νονά, ντυμένη νύφη και όλους τους καλεσμένους να τον περιμένουν ώστε να αρχίσει ο γάμος.

«Αγάπη μου καλώς ήρθες στον γάμο μας» του είπε η γυναίκα, δίνοντας του μάλιστα και την ανθοδέσμη που, κατά το έθιμο, έπρεπε να της προσφέρει.

Ο ίδιος όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο χρειάστηκε λίγη ώρα ώστε να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει και να μπορέσει να αντιδράσει.

Οπως αναφέρει και η ιστοσελίδα flashnews.gr η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία, καθώς είχε γενέθλια η νύφη η οποία θέλησε να τα γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο και επιπλέον το «τραπέζι» για τους καλεσμένους στο σπίτι του ζευγαριού στις Καλύβες, υποτίθεται πως διοργανώθηκε για την γιορτή των γενεθλίων.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria