Υπογραφές Κασαπίδη για 10.000.000 € στα Γρεβενά - «Βελτίωση πρόσβασης σταβλικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων Δήμου Γρεβενών – Α’ Φάση» - OlaDeka

Υπογραφές Κασαπίδη για 10.000.000 € στα Γρεβενά – «Βελτίωση πρόσβασης σταβλικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων Δήμου Γρεβενών – Α’ Φάση»

Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση προϋπολογισμού 10.000.000,00€ (με ΦΠΑ) για το έργο «Βελτίωση πρόσβασης σταβλικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων Δήμου Γρεβενών – Α’ Φάση»  από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη

Την Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση πρόσβασης σταβλικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων Δήμου Γρεβενών – Α’ Φάση» προϋπολογισμού 10.000.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Γρεβενών, Γεώργιος Δασταμάνης, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022. 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Γρεβενών.

Αντικείμενο του έργου είναι η ασφαλτόστρωση και χαλικόστρωση οδικού δικτύου συνολικού μήκους 84χλμ εντός των ορίων του Δήμου. Η διάρκεια του έργου είναι είκοσι τέσσερις μήνες και με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η πρόσβαση σε 133 επιχειρήσεις.

Η Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί έργα οδοποιίας που βελτιώνουν τις προσβάσεις σε επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα, με γνώμονα την καθημερινή εξυπηρέτηση των αγροτών και των κατοίκων αγροτικών περιοχών. Η βελτίωση της πρόσβασης των παραγωγών στη γεωργική γη, στις κτηνοτροφικές μονάδες, στις επιχειρήσεις, στις καλλιέργειες, ενισχύει σημαντικά τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα. 

Για πρώτη φορά στα Γρεβενά προγραμματίζονται και υλοποιούνται από την Περιφερειακή Αρχή τόσο μεγάλα και οργανωμένα έργα στον τομέα των υποδομών με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της υπαίθρου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria