Κίμων Μηταλίδης προς κυβέρνηση: Αν συνεχίσετε έτσι, τότε να είστε σίγουροι πως τα εκλογικά αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν αλλά με δυσάρεστο τρόπο

“Δε νοείται ο πρωθυπουργός μονίμως να αγνοεί τα αιτήματα της Καστοριάς και να αποφεύγει την επίσκεψη στην πόλη μας“

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Κίμων Μηταλίδης προς κυβέρνηση: Αν συνεχίσετε έτσι, τότε να είστε σίγουροι πως τα εκλογικά αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν αλλά με δυσάρεστο τρόπο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καστοριά η Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας. Πρώτη φορά μετά από καιρό κλήθηκαν τα μέλη να συμμετάσχουν (αυτό σημαίνει ότι τις προηγούμενες φορές οι πόρτες ήταν κλειστές για τα στελέχη). Η αλήθεια είναι πως υπήρξε έκπληξη αλλά και χαρά.

Δυστυχώς λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να παραβρεθώ και να εκφράσω τις απόψεις μου για την πορεία του κόμματος τόσο τοπικά, όσο και κεντρικά.

Το κόμμα δεν μπορεί να λειτουργεί με αποκλεισμούς και με ενοχικά σύνδρομα, καταστάσεις που πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα.
Η Νέα Δημοκρατία έχει πληθώρα στελεχών για να γίνεται μόνιμος επαίτης του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ.

Δε νοείται ο πρωθυπουργός μονίμως να αγνοεί τα αιτήματα της Καστοριάς και να αποφεύγει την επίσκεψη στην πόλη μας.

Αν οι ακολουθούμενες κυβερνητικές πολιτικές για την Καστοριά συνεχίσουν να είναι απαξιωτικές τότε να είστε σίγουροι πως τα εκλογικά αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν αλλά με δυσάρεστο τρόπο.

Ανοίξτε μάτια και αυτιά, κατεβάστε μύτες και τουπέ η κοινωνία βιώνει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

Η παράταξη είναι μεγαλύτερη από πρόσωπα και μεγαλύτερη και από το ίδιο το κόμμα.


Κίμων Μηταλίδης

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΝΕΑΔΗ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια