Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

Αρχική » Ελλάδα » Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

«Η Νέα Δημοκρατία έχει σχέδιο τετραετίας, έχει πρόγραμμα οκταετίας, αλλά έχει όραμα δεκαετίας για την πατρίδα μας».

Οργανώσαμε το μεγαλύτερο Συνέδριο στην ιστορία της Παράταξής μας με 2.500 συνέδρους και 6.000 παρατηρητές. Με πολλές ομιλίες και συζητήσεις, που προσέγγισαν όλες τις θεματικές ενότητες:  Την οικονομία, την ενεργειακή κρίση και την καθημερινότητα, τους νέους και το ψηφιακό κράτος, την ασφάλεια, τη διεθνή εικόνα της χώρας. 

Συζητήσαμε για τη σύγχρονη ταυτότητα της Παράταξής μας. Μία ταυτότητα που έχει γερές άγκυρες στις αξίες μας. Έχει όμως ταυτόχρονα ανοιχτά και τα πανιά της στον άνεμο της ανανέωσης και των καινοτόμων ιδεών. Είμαστε η μεγαλύτερη Κεντροδεξιά πολιτική δύναμη σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Η Νέα Δημοκρατία είναι μία Παράταξη που έμεινε όρθια και δυνάμωσε όταν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη κλονίζονταν παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις.

Δεν πάψαμε ποτέ να βρισκόμαστε εκεί που λέει και το σύνθημά μας: Δίπλα σε κάθε πολίτη. Και το κείμενο των συμπερασμάτων του Συνεδρίου μας γίνεται τώρα η πυξίδα Κυβέρνησης και κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, δυναμώνει τον ενωτικό και ανανεωτικό της χαρακτήρα.  Απευθύνεται στη δημόσια ζωή ως το προοδευτικό κεντροδεξιό κόμμα όπου θα συγκλίνουν όλα τα ρεύματα που αναζητούν μια χώρα με ανάπτυξη για όλους.

θα διεκδικήσει την αυτοδύναμη Κυβέρνηση, όχι ως μια απλή κομματική σκοπιμότητα, αλλά ως εθνική αναγκαιότητα για την αυτοδύναμη Ελλάδα που χρειαζόμαστε σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς.

Μαρία Αντωνίου

Επικεφαλής Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια