Μύησις: Επανεκκίνηση των Τμημάτων - OlaDeka

Μύησις: Επανεκκίνηση των Τμημάτων

Την Πέμπτη, 5 Μαΐου και ώρα 21:00, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών και Δρώμενων ξεκινάει και πάλι πρόβες και καλεί όλα τα παλιά μέλη όπως και κάθε νεότερο που θέλει να ξεκινήσει μαθήματα παραδοσιακού χορού να εγγραφεί στο Τμήμα.

Ο Όμιλος έχει αποδεχτεί πρόσκληση και θα συμμετάσχει στο Διεθνές Πολιτιστικό Φεστιβάλ στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, όπου θα παρουσιάσει χορούς της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας στις 6 – 10 Ιουλίου.

Το Τμήμα Θεάτρου έχει ήδη ξεκινήσει εργασίες με στόχο το ανέβασμα μιας ξεκαρδιστικής κωμωδίας στις αρχές του καλοκαιριού και παραμένει ανοιχτό σε οποιονδήποτε θέλει να δραστηριοποιηθεί δημιουργικά γύρω από τις παραστατικές τέχνες.

Μέσα στο καλοκαίρι σχεδιάζεται και η παρουσίαση του βιβλίου Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Ποιητής εις την Πόλιν, ένα βιβλίο – CD όπου για πρώτη φορά δημοσιεύονται ποιήματα του Χριστόπουλου μελοποιημένα στην Κωνσταντινούπολη από τον ίδιο και τον Χιώτη φίλο του μουσικό Νικηφόρο Καντουνιάρη. Το βιβλίο εκδόθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg IPA CBC II, EXTRO-CULT.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria