Στην Βαρκελώνη μαθητές του ΕΠΑΛ Καστοριάς στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας Erasmus+ - OlaDeka

Στην Βαρκελώνη μαθητές του ΕΠΑΛ Καστοριάς στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας Erasmus+

Πάλι Βαρκελώνη….

Ένα ακόμα πρόγραμμα κινητικότητας εκπαιδευόμενων μαθητών μας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βαρκελώνη, το δεύτερο που πραγματοποιείται μέσα στο σχολικό έτος 2021-2022. Το ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ διαχειρίστηκε και υλοποίησε με την επίβλεψη του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη πρόγραμμα με τίτλο «ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ», με κωδικό αριθμό 2020-1-EL01-KA102-078483. Πραγματοποιήθηκαν 4 ροές στις οποίες συμμετείχαν 31 μαθητές από τους Τομείς Γεωπονίας, Οικονομίας Διοίκησης και Υγείας Πρόνοιας προκειμένου να εκπαιδευτούν σε θέματα που αφορούν το αντικείμενο ενασχόλησής τους στην επαγγελματική εκπαίδευση αλλά και να διαμορφώσουν εμπειρίες, στάσεις και δεξιότητες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πολύτιμες για τα πρώτα επαγγελματικά τους «βήματα».

Οι μαθητές μας για μια ακόμα φορά βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη της Ισπανίας συμμετέχοντας σε ένα ακόμα πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+ με τίτλο «ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ…» με κωδικό αριθμό 2019-1-EL01-KA102-062353. Αυτή τη φορά πραγματοποιούνται 3 ροές με τη συμμετοχή 28 μαθητών από τους τομείς Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων, Γεωπονίας και Υγείας Πρόνοιας. Με τον τρόπο αυτό θα έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες αλλά και με καινούριες τεχνικές στις ειδικότητες της επιλογής τους.

Το σχολείο μας συνεχίζει να προσφέρει δυνατότητες κοινωνικής αλληλεπίδρασης με τον πολιτισμό και την κουλτούρα άλλων Ευρωπαϊκών λαών, ώστε οι έφηβοι να μπορούν να γνωρίσουν και να καταπιαστούν με νέες πτυχές της ειδικότητάς τους, μέσω της πρακτικής άσκησης και της βιωματικής τους εμπειρίας στα προγράμματα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria